SVADBA U GRAČANICI I SKROMNO SLAVLJE: Isplivao snimak s venčanja Cecinog bivšeg - svi primetili šta radi mlada

Jovana Ljubisavljević je na meti tračeva ne samo zbog udaje za Bogdana Srejovića, već i snimka koji je napravljen u Gračanici

Instagram/ ljubisavljeviceva/Printscreen

Bivša učesnica rijalitija Zadruga Jovana Ljubisavljević, izgovorila je sudbonosno "da" Bogdanu Srejoviću, kojeg je domaća javnost upoznala kao partnera pevačice Svetlane Cece Ražnatović.

Nedugo nakon raskida Bogdan je stupio u vezu sa bivšom rijaliti učesnicom i voditeljkom, a pre nekoliko dana je isplivala informacija i da su se venčali.

Par je stupio brak u manastiru Gračanica, a nedugo nakon objave o tajnom venčanju, počeo je da kola i trač da je mlada u drugom stanju. Jovana je sada na Instagramu objavila snimak na kojem je vidimo u venčanici, a pratioci su primetili "da se snima s leđa" i da, kada pozira ka kameri "drži ruke preko stomaka".

Instagram printscreen / ljubisavljeviceva 

Mediji su preneli da je Jovana, navodno, u četvrtom mesecu trudnoće, što ni manekenka ni njen suprug nisu ni potvrdili ni demantovali. 

Nakon večanja par je napravio svadbeni ručak na jednom salašu, a sliku je podelio Bogdan Srejović na svom Instagramu:

Instagram/ bogdansrejovic 

Jovana je podelila emotivnu objavu i posvećenu Bogdanu, pored koje je napisala "Moj puž najlepši". Pogledajte slike sa venčanja:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Misca u noćnom provodu sa Bogdanom Srejovićem   Instagram

 (Blic, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!