"MAJKA I BAKA SILIKONSKA DOLINA" Ljubu i Aleksandru stranci urnisali, ona uzvratila: Mnogi bi, ali nemaju para

Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić našle su se na žestokom udaru stranaca koji su negativno komentarisali njihov izgled.

Instagram/sandrasuboticss

Ljuba Pantović proslavila se učešćem u jednom rijaliti programu u koji je kasnije ušla i njena ćerka Aleksandra Subotić. Njih dve smo posle gledali u još nekoliko rijaliti programa, a majka i ćerka su u nekom periodu bile u svađi. Odnos su izgradile, Aleksandra se udala i dobila drugo dete sina, dok je ćerku već imala, a njih dve su postale nikad biže.

Aleksandra je totalno promenila svoj fizički izgled nakon izlaska iz Zadruge i liniju dovela do savršenstva u čemu joj je pomogla majka koja se bavi treninzima. Ona se posvetila društvenim mrežama, pa ne krije da od njih i zarađuje. Hiljade stotina pregleda na Jutjubu i milionski na Instagramu učinili su je viralnom.

Pogotovo snimak u kom igra sa majkom Ljubom Pantović i ćerkom Magdalenom koji je pogledalo više od 3 miliona ljudi. Usledila su burne reakcije na račun njihovih silikona, a ono što je sve iznenadilo jeste to što su komentari bili na engleskom jeziku.

"Majka i baka moraju da iskuliraju sa implantima. Imajte barem malo samopoštovanja", "Baka je vrlo mlada, bravo", "Poruka videa, koristite kontraceptivna sredstva", "Moja majka je starija do bake, o Bože", "Kakva je ovo silikonska dolina, daleko bilo", "Valjda ćerka neće krenuti njihovima stopama što se tiče operacija...", glasili su komentari na engleskom.

Kao i uvek, Aleksandra se oglasila zbog svih osuda - "Mene iskreno zabole uvo šta vi mislite. Poenta svega je šala i zabava! Ljudi su jako prosti i površni - to što rodiš sa 56 ne znači da si bolja žena od nas niti bolja majka. Silikoni su stvar izbora i ukusa - da se ne lažemo mnoge bi ih imale, ali nemaju para da stave, pozdrav".

Najbolja drugarica joj preotela muža

Javnost je ostala zabezeknuta kada su isplivale slike na kojima Peca Raspopovići Maja Marinković razmenjuju nežnost na jednom bazenu zatvorenog tipa. Dok je Aleksandra Subotić javno plakala i kukala, oni su se baškarili, ipak na kraju je usledio preokret, pa se Raspopović vratio nevenčanoj ženi sa kojom ima sina Jovana.

Maja Marinković je u jednoj emisiji prokomentarisala svoj postupak - "Nisam ja njega preotela... Nikome ništa nisam otela! Ja sam lepo rekla 'Gospođe, vežite kera za drvo'! U 21.veku niko ništa ne može da preotme. Kako neko to može? Do tog muškarca ne može niko da dođe, ako on to ne želi", rekla je ona u emisiji "Magazin In" i dodala:

"Ja sam njima ojačala ljubav i treba da mi budu zahvalni. Oni su posle mene procvetali. Jako bitna stvar je što ja mislim da sam njima otvorila oči. Da sam na njihovom mestu, ja bih svoju sliku uramila u ram! Neko te javno prevario, osramotio i ponizio! Kakva si ti onda jadnica kad možeš sve to da oprostiš, opet se vratiš toj osobi. Ja ne odobravam mešanje treće osobe, naravno, ali ako se to desi, a ti pređeš preko svega toga, onda si ti problem".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Aleksandra Subotić se mazi sa Šakom Polumentom  Instagram

(Blic/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!