SVEDOČILA UBISTVU I UMRLA NA JEZIV NAČIN: Tužan kraj zvezde emisije "Ljubav je na selu", Anja bila beskućnica

Anja Boronjek bila je zvezda rijalitija "Ljubav je na selu", a kada se pročulo za njenu tragičnu smrt region je ostao u šoku.

YouTube/RTL portal

U februaru 2022. mnoge je šokirala vest da je tragično preminula Anja Boronjek, učesnica rijalitija "Ljubav je na selu". Beživotna tela nje i Tihomira Kmezića pronađena su u porodičnoj kući u Novoj Gradiški. Ugušio ih je ugljen-monoksid iz peći na pelet. Anja je imala 37 godina.

Mnogi su je upamtili kao kandidatkinju popularne emisije u kojoj je silno htela da pronađe ljubav. Ostavila je tadašnjeg verenika zbog farmera Alojza Kanceljaka, koji ju je očarao u emisiji, ali Alojz ipak nije smatrao kako je Anja dobar izbor za njega već mu se svidela Monika. Anja je u tom trenutku postala agresivnija, konstantno je zvala Alojza i slala mu poruke. Nije mogla da se pomiri s tim da želi da bude s drugom. Činila je sve što je bilo u njenoj moći kako bi je primetio.

"Promenio sam broj telefona da imam svoj mir, ona je krenula svojim putem, a mi svojim", priznao je Alojz, poznatiji kao Lojzek u specijalnom izdanju emisije "Ljubav je na selu", koji je odnos s Anjom kasnije opisao kao noćnu moru.

Alojza su zbog sličnosti s ruskim predsednikom prozvali "zagorskim Putinom", a Anja je na njegovoj farmi stalno pravila probleme. U jednom trenutku su ona i ostale kandidatkinje bile u kuhinji, a Boronjekova je uzela nož i mahala njim.

Anji je dugo trebalo da prihvati da nije bila odabir "zagorskog Putina", a kad se pomirila s tim, onda ga je ostavila na miru. U međuvremenu se Alojz venčao s Monikom i dobili su decu.

YouTube/RTL portal 

Nakon što je odeknula vest o Anjinoj smrti, pročule su se i priče o stravičnom događaju kom je Anja svedočila 2020. godine u blizini Vinkovaca. Njen tadašnji dečko (56) ubio je nožem Ž.J. (44), koja im je bila u poseti. Boronjekova je uspela da pobegne i neko vreme je živela kao beskućnica. Tragično je skončala dve godine nakon što je svedočila tom ubistvu.

Prava drama u 'Ljubav je na selu': Anja priznala Lojzeku da ga voli i poljubila ga  YouTube/RTL portal

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

POZNATI RIJALITI PAR PREKO NOĆI DOŽIVEO VELIKU PATNJU: Ovako sada živimo! Nekada vas uveseljavali, a sada proživljavaju NOĆNU MORU  Kurir televizija

(Story.hr/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!