Od gnezda orlovog do turbo i folka - Breskvicu urnišu na mrežama zbog fotki: "Kopija Elene Kitić"

Breskvica je novom serijom fotki napravila pravu pometnju na mrežama.

Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anđela Ignjatović Breskvica bila je u centru pažnje domaće javnosti zbog učešća na izboru Pesme za Evroviziju. Iako je važila za favorita za predstavnika Srbije na Eurosongu, s numerom "Gnezdo orlovo", pobedu je odnela Teya Dora s pesmom "Ramonda". 

Kada se bura oko Evrovizije stišala, Anđela je nastavila s nastupima, a njene fotke od pre nekoliko godina su "usijale" mreže. Sada je objavila seriju slika na društvenim mrežama koje su izmamile pregršt komentara, uglavnom onih da "ne liči na autfit koji je nosila dok je pevala Gnezdo orlovo", ali i da je "ista Elena Kitić".

Breskvica je na sebi imala kratku teksas suknju, majicu na šljokice, velike providne naočare koje su nekada bile veoma popularne, a kosa je izgledala kao da je mokra. Sve je upotpunila velikim narukvicama, minđušama, kaišem sa cirkonima i ogrlicom s velikim slovom "B".

Ispod mini skinje je izvirila tetovaža na nozi, a Breskvica je poručila: "Turbo i folk", dok se komentarima ne vidi kraj. Dok je jedni hvale i kažu da je "boginja", drugi ističu da je "kopija Elene Kitić i Jelene Karleuše", a tu su i oni koji su imali poruku za njenog bivšeg dečka, repera Mihajla Veruovića Vojaža - "Vojaž na aparatima...kad je vidi nije mu dobro".

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!