Uništila brak slavnom sportisti, sad mami na greh: Gde je ljubavnica o kojoj je brujao svet?

Američki golfer Tajger Vuds postigao je ogroman uspeh u karijeri i zasluženo postao jedan je od najpoznatijih sportista svih vremena, ali osim što je poznat po velikim uspesima, poznat je i po brojnim aferama koje je imao tokom braka.

YouTube/Entertainment Tonight

Slavni Tajger Vuds 2004. godine stao je na "ludi kamen" sa švedskom manekenkom Elin Nordegrin sa kojom je dobio ćerku po imenu Sem Aleksis i sina Čarlija Aksela. Ipak ljubav je pukla posle samo nekoliko godina, a priča se da ju je slavni sportista prevario navodno s više od 60 žena. Za njegovu prevaru prvo se saznalo nakon što je njegova ljubavnica sve objavila javno, a za druge se žene saznalo putem medija. 

Sve je počelo 2009. godine kada je otkrivena afera s Rejčel Jukitel, a kasnije je i sam priznao višestruka neverstva koja su dovela do njihovog razvoda ubrzo nakon otkrivanja ove afere.

Kako je sama priznala ova afera joj je uništila karijeru u usponu i reputaciju, pa nakon skandala dugo vremena nije mogla da nađe nikakav posao. Sa HBO je snimila dokumentarac 'Tigar' u kojem je otkrila sve detalje njihove veze, a potpisala je i ugovor sa samim golferom, koji je dužan da joj isplati ogromne sume novca kako bi zadržala pikanterije i prepiske koje nisu za javnost.

Rejčel Jukitel je bila jedna od žena kojima je slavni golfer Tajger Vuds uništio svoj život i brak, a danas, u svojoj 5. deceniji, izgleda bolje nego ikada. Vlasnica je noćnog kluba, udavala se dva puta, a iz drugog braka sa fudbalerom Metom Henom, od kog se razvela 2013. godine, ima ćerku Vajat Lili.

Inače, cela afera je počela još 2008. godine, kada su se Tajger i Rejčel upoznali preko bivšeg bejzbol igrača Dereka Džetera, koji im je bio zajednički prijatelj - "Znala sam da vara svoju ženu od prvog puta kada sam ga videla, mnogo pre nego što smo započeli našu priču", rekla je Rejčel jednom za Tajms, još uvek misleći da ima poseban status u njegovim očima.

Žena ga jurila palicom i uzela 100 miliona

Naizgled posvećen porodični čovek razotkriven je kao serijski varalica i zavisnik od odnosa koji je varao svoju ženu sa bukvalno stotinama žena. Za vrlo kratko vreme Tajger Vuds izgubio je sponzorske ugovore, a za nekoliko meseci izgubio je 12 miliona dolara zarade.

Elin su njegove prevare jako razljutile, te mu je jednog dana razbila skupocene automobile golferskom palicom. Šveđanka je pronašla i poruke koje je Tajger slao drugoj ženi, te ga je zbog toga jurila golf palicom po kući. Tada je on pobegao, ušao u automobil i na kraju se slupao. Spasila ga je upravo Elin koja je palicom razbila staklo automobila i izvukla ga napolje.

Patison je u svojoj knjizi opisao detalje nesreće, te razgovor između šefa floridske policije Daniela Sajlora i reportera ESPN-a - "Moja dva policajca stigla su na mesto nesreće i primetili su Tajgera Vudsa kako leži na podu pored svog vozila, dok je njegova supruga bila iznad njega i pružala mu prvu pomoć", rekao je tada Sajlor, kako navodi autor u knjizi.

Ubrzo se prijavio na rehabilitaciju i odvikavanje od odnosa, a supruga mi nije oprostila prevaru s Rejčel, te su se razveli u avgustu 2010. godine. U brakorazvodnoj parnici je Elin, odlukom suda, dobila 100 miliona dolara, dok je golfer izgubio sponzore.

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!