Najtužnija princeza iznenadila na Olimpijskim igrama: Ovo niko nije očekivao, a svi su dugo čekali

Olimpijske igre u Parizu zvanično su otvorene svečanom ceremonijom koja je prvi put organizovana na otvorenom, a ovom velikom događaju prisustvovale su i brojne viđene ličnosti iz celog sveta.

Niviere David/ABACAPRESS.COM / Abaca Press / Profimedia

Olimpijske igre 2024, otvorene su plovidbom rekom Senom, gde je više od 10.000 sportista sveta u brodovima mahalo stotinama hiljada gledalaca na obalama poznate reke koja protiče kroz prestonicu Francuske. U gradu ljubavi su se našli i brojni viđeni ljudi iz sveta politike, a među njima je i princ Albert od Monaka koji je došao u pratnji svoje supruge princeze Šarlin.

Princeza Šarlin od Monaka, koja je poznata i pod nadimkom najtužnije princeze na svetu, sada se pojavila i sa osmehom na licu što je obradovalo njene brojne fanove. S obzirom na to da je prošle godine otvoreno pričala o problemima koje ima u braku, ovo je naznaka da stvari ipak idu na bolje.

"Ako postoji hiljadu mojih fotografija s nekog događaja, odaberu jednu na kojoj gledam dole ili se ne smejem - i onda kažu da izgledam nezadovoljno ili nesrećno. Osećam se kao da stvaraju određenu priču. S našim brakom je sve u redu. Glasine su mi naporne i iscrpljujuće! Jednostavno ne mogu shvatiti odakle te glasine dolaze. Čini mi se kao da određeni mediji ili ljudi žele videti naš rastanak", izjavila je Šarlin.

LUDOVIC MARIN / AFP / Profimedia 

Glasine o stanju u njihovom braku kruže godinama, otkako je Šarlin plakala na njihovom venčanju 2011. godine, a pojačale su se kada je Šarlin većinu 2021. godine provela odvojena od Alberta nakon što se vratila u rodnu Južnoafričku Republiku gde je trebala biti samo mesec dana. U Monaku nije bila snimljena od januara 2021. do marta 2022, a kao glavni razlog tome bili su zdravstveni problemi sa sinusima zbog kojih navodno nije smela leteti avionom.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Princ Vilijam i Rouz  TikTok/drjulia8

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!