Muke za Amidžića nakon povratka s letovanja: Supruga Mina otkrila šta ih je sačekalo, objavila snimak iz doma

Mina Naumović objavila je snimak na Instagramu u kom je otkrila kakve muke su ih sačekale po povratku s letovanja.

Instagram printscreen / callmenaumi

Voditelj Ognjen Amidžić proveo je nekoliko dana na letovanju sa prelepom suprugom Minom koja je sve oduševila besprekornom linijim u kupaćem kostimu i to samo četiri meseca nakon porođaja. Par je uživao na Kipru, a kako se pisalo samo jedna noć u luksuznom hotelu u kom su odeseli košta 750 evra.

Novopečeni roditelji se ne odvajaju od svog sina Peruna, a po povratku s letovanja, Mina se oglasila na svom Instagram profilu i podelila kakve muke je imala sa svojim nasledinkom.

"Temperaturu skinuli, profesionalan i na zadatku", napisala je Mina u objavi.

Instagram/callmenaumi 

Upoznali se na razgovoru za posao

Mina i Ognjen Amidžić inače, privlače veliku pažnju, iako o svojoj vezi ne vole mnogo da detaljišu, pa je tek sada voditelj otkrio kako je sve počelo.

"Mi smo se upoznali na razgovoru za posao. Smejemo se danas tome, kad smo se upoznali, ostavila mi je utisak i izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću, pismenošću. Došla je sa nečim što ja dugo nisam video", rekao je voditelj u podkastu "Bunker" i dodao:

"Krenuli smo da se upoznajemo sve više, baš sam bio pod izuzetnim utiskom, a stvarno nikad u životu nisam video lepšu devojku od nje. Prvo joj nisam verovao da je prirodna. Od boje očiju, usta, sve. I tako, malo po malo, skapirali smo kao da se znamo ceo život. Nismo bili u fazonu da na sva zvona pravimo tu priču, to se spontano desilo jer nikome to nije bio plan, pa kad se saznalo, saznalo se".

Kako je Ognjen nedavno izjavio, siguran je da njegova supruga može velike stvari da napravi u voditeljskom poslu, ali ne zna da li će se ona vratiti u "Amidži šou". Pogledajte i kako ponosna mama blista samo nekoliko meseci nakon porođaja:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KAD JE NAPRAVIO PRVI KORAK, TO MU SE DESILO! Ognjen Amidžić nikada iskrenije o Madžgalju, prisetio se zajedničkih trenutaka  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!