Krov mi je pao na glavu, a voda direktno na struju: Zvezda Granda otkrila sve detalje nesreće

Nekadašnji učesnik takmičenja "Zvezde Granda" ispričao je kako je mogao da nastrada na jednom svom nastupu, kada je počelo nevreme i napravilo haos.

Instagram/nemanja.djurdjevic_official

Svašta je publika čula od svojih idola sa estradne scene, pevača i muzičara koji su na nastupima doživljavali razne neprijatnosti, iznenađenja, ali i strašne i komične stvari, a nekadašnjem učesniku takmičenja "Zvezde Granda" desilo se to da mu padne krov na glavu.

Nemanja Đurđević ispričao je kako je izgledala nezgoda na njegovom nastupu u Valjevu, kada pukom srećom niko nije bio povređen, a moglo je da se završi kobno.

"Dešavalo se svašta da pada na mojim nastupima, padale su čaše, flaše… Bilo je neko nevremene i pao mi je krov na glavu, ali nisam bio povređen. To je bilo na nekom privatnom veselju u Valjevu, radili smo ispod pokrivene bašte i krenula je jaka kiša. Valjda krov nije mogao da primi tu vodu, samo je odjednom sve palo. Voda je pala direktno na struju, bila je po klavijaturama, muzičarima… Samo smo se sklonili u stranu i ja sam tog dana završio sa pevanjem", ispričao je pevač za Grand koji se danas ove anegdote priseća sa osmehom.

Nemanja tvrdi da se sav trud isplatio, a posebno ga raduje što posle takmičenja "Zvezde Granda" radi i što je postao jedan od traženijih pevača.

"Baš je krenulo u poslednje vreme, ma samo neka se radi, ja ću se uvek odazvati. Gde god mogu da stignem, ja hoću. Pre neki dan su mi menadžeri javili da su mi zakazali dva nastupa u toku dana, i nije mi problem, samo da su blizu. Jednog dana ćeš da čuješ kako pevam preko dana u Sarajevu, a za par sati u Beogradu", pohvalio se Nemanja i dodao: "Stvarno se mnogo radi, i svadbe i veselja i klubovi, posebno od kada sam krenuo sa kaverima koje izbacujem. Uglavnom sam se trudio da to budu pesme koje su zaboravljene ili manje poznate".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Karleuša nastup Budva  Kurir

(Grand.nova.rs/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!