"Toni nije imao ništa, sve je Draganino" Svi su mislili da je uspešan biznismen, voditeljka iznela šok tvrdnje

Voditeljka emisije "Stars specijal" iznela je šok tvrdnje o još uvek zakonitom suprugu Dragane Mirković, Toniju Bijeliću.

M.M./ATAIMAGES

Jedna od voditeljki emisije "Stars specijal" na Kurir televiziji, Milica Stanimirović dotakla se muževa poznatih žena i otkrila da Toni Bijelić nije posedovao ništa na svoje ime sve vreme zabavljanja s Draganom Mirković.

"Muž naše najveće zvezde koju imamo - Dragane Mirković - nije baš onakav kakav se predstavlja. Kako mi kažu moji izvori iz Beča, pošto se sada dosta priča o razvodu od Tonija Bijelića i imovini, na njega se ništa nije vodilo od imovine. Ni dok su se zabavljali, niti tokom braka. Toni u stvari - nema ništa. Sve je Draganino. Mi smo imali potpuno pogrešno mišljenje o njemu. Mislili smo da je on biznismen koji ima puno novca i da se na njega sve vodi, dok je realnost potpuno drugačija", šokirala je svojim saznanjima Milica Opasnica.

Dragana je jednom prilikom pričala o Toniiju, koji je rodom iz Bosne i Hercegovine - "Toni je bio normalan čovek. To mi je bilo potrebno, to i da osnujem porodicu. To sam tražila, a za ostalo sam znala da ću moći. Uvek sam sve sama mogla. On je bio lep momak, vozio moćan auto, kao i svi ovde (Beč). Nema stan, OK, zaradićemo ga. Cela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htela. Mogla sam da se udam za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', kako me zove moja ekipa. On je umeo pratiti me i zajedno smo mnogo toga napravili, ali rizikovala sam puno", otkrila je Dragana.

Za Tonija se udala 2000. godine. On je živeo u momačkom unajmljenom stanu od 50 kvadrata. Dragana je živela u jednoj od najvećih i najlepših kuća u Beogradu.

Instagram/Dragana_Mirkovic 

"Imala sam 32 godine. Htela sam decu i nekoga ko nije s estrade. Nisam ni puno birala. Pokazalo se da nisam pogrešila, bez obzira na sve što je bilo i što će biti. Zadovoljna sam, imam dvoje divne dece. I dalje radim kao da nemam ništa jer smatram da čovek treba da radi, a u ovom trenutku radim da bih drugima pomogla", istakla je Dragana tada za "24sedam.hr".

Dragana je nakon rastanka od Tonija ostala s decom da živi u velelepnom dvorcu u Beču koji ima poseban kulturno-istorijski značaj i koji je navodno koštao 50.000.000 evra. Govoreći o svojoj luksuznoj nekretnini, Dragana je jednom prilikom istakla da ne zna koliko je soba u njenom domu, ali je poznato da dvorac ima čak 235 prozora.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dragana Mirković sišla u publiku  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!