"Ljudi, šta je ovo? Sramota, bože oprosti im" Anastasija u neverici zbog ovih kadrova s Olimpijskih igara

Anastasija Ražnatović komentarisala je deo ceremonije otvaranja Olimpijskih igra u Parizu.

Kurir/Dado Đilas

Olimpijske igre u Parizu su zvanično počele, a spektakularna ceremonija otvaranja na kojoj su nastupile Lejdi Gaga i Selin Dion, održana je u petak uveče. Ceremonija, koja je prvi put organizovana na otvorenom, privukla je veliku pažnju javnosti širom sveta, a komentarima na pojedine nastupe se ne vidi kraj na društvenim mrežama.

Jedan nastup posebno je privukao pažnju javnosti, doduše uglavnom u negativnom smislu. Na jednom od mostova na Seni je prikazana Davinčijeva "Tajna večera", ali umesto apostola i Isusa, glavni junaci i junakinje su bile dreg kraljice, trans muškarci i žene, kao i ostali iz tzv. "umbrella categories". Ovaj mural, datira iz doba renesanse, a nalazi se u Milano, u dominikanskoj crkvi Sanra Marija de la Gracije.

Ovo je mnogima zasmetalo, na mrežama se povela polemika, a jedna od onih koja je imala komentar je pevačica i supruga fudbalera Nemanje Gudelja, Anastasija Ražnatović.

Ona je najpre na Instagramu podelila priču Srđana Zirojevića - "Olimpijske igre su počele ali ne slavno. Otvorio ih je reper Snoop Dog. Skrnavljenje Tajne Večere. Jahač bez lica na bledom konju koji ima Biblijsku simboliku smrti i razaranja, a za njim dolazi pakao. Kiša koja je padala bez prestanka. Ostali su nam sportisti koji će i pored svega da se bore za jedinstvo, mir, prijateljstvo. Simbolika koju sportisti prenose je da oni stalno teže da pomeraju svoje granice i postaju bolji a to je poruka i za nas", a zatim se objavila kadar otvaranja OI 1992. godine kada je olimpijska vatra upaljena pomoću luka i strele.

"Šta je ovo ljudi moji? Ruganje Bogu? Sramota. Bože oprosti im ne znaju šta čine", napisala je u drugom Instagram storiju, pa se da zaključiti da se njoj taj deo otvaranja OI u Parizu nije svideo, a na ceremoniju otvaranja je imala i komentar pevačica Seka Aleksić.

Instagram/RaznatovicAnastasija 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!