"Ne može minić, ne može plava kosa": Karleuša mučila muku u srednjoj, promenila 3 škole, bila i u Politehničkoj

Znate li koju školu je završila Jelena Karleuša?

Instagram printscreen / karleusastar

Pevačica Jelena Karleuša je decenijama na javnoj sceni. Svoj prvi album je izdala kada je imala 16 godina, odnosno još dok je išla u srednju školu.

U osnovnoj školi bila je odličan učenik, ali se u srednjoj nije najbolje snašla, o čemu je jednom prilikom pričala, spominjući razrednu i direktora: "Zemunske gimnazije se rado sećam, pogotovo razredne i direktora koji su bili odvratni. Nije tačno da su me izbacili iz te škole, ja sam samu sebe izbacila iz više razloga", rekla je Jelena i nastavila:

"Nisu dali devojkama da se šminkaju, zabranjene su bile mini suknje, plava kosa... nisi smeo da pričaš na času, da jedeš...".

Jelena je prvi razred završila u Zemunskoj, nakon čega se prebacila u Politehničku na Novom Beogradu, ali se ni tamo nije dugo zadržala. Posle samo 3 meseca prebacila se u Turističku, koju je do kraja pohađala vanredno.

"Više sam pevala nego što sam bila na nastavi", pričala je pevačica.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

JK PONOVO ISPROZIVALA REPERE: Ne pevaju lajv, to što oni rade ja sam radila pre 11 godina! EVO ŠTA JE PORUČILA GAZDA PAJI  Kurir teleivizija

 (Story.hr, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!