Stare fotke Desingerice: Nekada stvarno "bauljao i ćarlijao", a danas uzima 10k € za 'dobar dan' i patiku u glavu

Pronašli smo stare fotografije repera i mnogima je teško da poveruju da je nekada ovako izgledao.

ATA / Antonio Ahel/pritnscreen/tiktok

Dragomir Despić Desingerica trenutno je jedan od najpopularnijih izvođača na domaćoj sceni. Za njegove nastupe traži se karta više, a iako ga masovno kritikuju, čini se da to samo doprinosi njegovoj popularnosti ma koliko da se bizarno ponaša kako na bini, tako i mimo nje.

Udaranje patikom, rendanja sira i posipanja jaja na publiku, pljuvanja u usta pojedinim devojkama... samo su delići njegovih "performansa" na nastupima koji preko noći postaju viralni.

Sa slavom je došao i novac, te tako danas Desingerica navodno po nastupu uzima čak 10 hiljada evra. Često na svojim društvenim mrežama pokazuje i skupocene automobile, za koje je više puta istakao da su mu velika ljubav, a neretko je obučen u markirane stvari od glave do pete.

Međutim, nekada je bila drugačija priča. Dragomir je bio samo "običan momak iz kraja". Na mrežama su osvanule i neke njegove stare fotografije, i teško je poverovati da je to reper koji danas zarađuje udarajući publiku po glavi.

Desingerica je u jednom trenutku učestvovao i u šou programu "Balkanske prevare" gde je glumio muža preljubnika, i na prvu ga je bilo teško prepoznati.

printscreen/TikTok 

printscreen/TikTok 

Inače, Tiktokom je jedno vreme kružio i njegov stari snimak sa ćerkicom koji je izazvao lavinu komentara. 

pritnscreen/tiktok 

"Tada nije čupao obrve", "Koliko je prelep bio", "Šta mu se desilo", "Desinger dok je bio kul", "Desingerica kada je stvarno bauljao i ćarlijao sa ekipom"... samo je delić onoga što su ljudi pisali. 

Međutim, njegov izgled drastično se promenio kada je počeo da se bavi tetoviranjem, a potom i kada je uplovio u muzičke vode sa Pljugicom.

Pročitajte još: Desingerica pljuvao u usta, on vršio veliku nuždu: Nastupi koji su zgrozili svet - mrtvak na bini i lizalica u zadnjici

Pogledajte kako izgledaju nastupi repera:

Posluštajte i šta su naši građani rekli o nastupu Desingerice:

This browser does not support the video element.

Anketa Desingerica  MONDO

Izvor: Mondo J. S.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!