"Hvala svim glumcima i pevačima koji nisu došli" Milan Vasić zamalo zaplakao na Kosovu, razočarao se u kolege

Glumac Milan Vasić održao je juče koncert u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu povodom istoimene slave

MONDO/V. Sukdolak

Glumac Milan Vasić, koji nas je zasmejavao u hit predstavi, potom i seriji "Pevaj, brate", poreklom je sa Kosova gde ima kuću. Često provodi vreme u rodnom mestu i učestvuje u brojnim kulturno-umetničkim programima širom južne srpske pokrajine.

Juče je nastupio u manastiru Svetih Arhagela u Prizrenu za šta je dobio brojne pohvale meštana, ali I pratilaca na Instagramu, gde je podelio snimak sa proslave.

Pročitajte još: "PREVRŠILI SU SVAKU MERU": Milan Vasić se oglasio povodom situacije na KiM - Idem na Kosovo i ostajem tamo mesec dana

U okviru Milanove objave, stoji da je zamalo zaplakao kada je video koliko je dece, a potom je dodao i da želi da se zahvali kolegama glumcima i pevačima koji se nisu pojavili, niti čak odazvali.

Instagram/milanvasic_official 

Njegov post prenosimo u celosti:

"Cilj mi je bio da okupim najveći broj vernika u manastiru Svetih Arhangela u Prizrenu, u poslednjih 20 godina. I uspeo sam.  Najveća radost je što je bilo mnogo dece. U toku pevanja, mogao sam nekoliko puta da zaplačem od sreće. Uspeo sam da ne zaplačem, ali mnogi nisu… Bilo je mnogo emocija, ljudi su pevali, igrali i plakali od sreće. Hvala Igumanu Mihailu što mi je dozvolio da baš ja budem organizator za kulturni deo programa, hvala svim ljudima koji su došli na Liturgiju i koncert, hvala mojim kolegama koji su došli kao podrška, hvala svim učesnicima programa i hvala svim poznatim pevačima i glumcima koji , ne samo da nisu došli, nego se ni oglasili nisu", napisao je Milan i dodao emotikone aplauza, pa nastavio:

"Prvo sam se zbog toga razočarao, a onda sam shvatio da je bolje ovako, jer sad bar znamo kakav odnos imaju prema Kosovu i Metohiji. Sve u svemu, jako sam ponosan i srećan, vidimo se i dogodine".
Pogledajte i snimak koji je Milan Vasić podelio:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Poznati glumac Milan Vasić posetio je KIM kao znak podrške Srbima  Kurir TV

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!