Preminula pre 16 dana, još nije sahranjena: Šenon ostavila "uputstvo" za sahranu, njima dvema zabranila dolazak

Glumica Šenon Doerti još nije sahranjena, fanovi zahtevaju da saznaju razlog

Youtube/Printscreen/EntertainmentTonight

Glumica Šenon Doerti, koju smo zavoleli kao Brendu u hit seriji "Beverli Hils", preminula je pre nešto više od dve nedelje, nakon duge i teške borbe sa karcinomom.

Šenon, zvezda i hit serije "Čari", imala je samo 53. godine kada je preminula, a nedugo nakon smrti voljene glumice, koja je javno govorila o borbi s najtežom bolešću, isplivali su šok detalji.

Mediji su preneli da ju je suprug varao "dok se rastavljala sa životom", ali i da nije bila u dobrim odnosima sa dve koleginice. Šenon je navodno prijateljima i porodici rekla, da "ne želi da ih vidi na svojoj sahrani". U pitanju su Dženi Gart, koleginica iz serije "Beverli Hils" i Alisa Milano iz serije "Čari".

Lepa i Srecna 

Njeni najbliži će joj tu želju i ispuniti i dve glumice, sa kojima je Šenon nekada blisko sarađivala, neće biti pozvane da je isprate na večni počinak. Ono što njeni fanovi primećuju na društvenim mrežama jeste činjenica da Šenon još nije sahranjena.

Nisu poznati razlozi zbog kojih telo glumice 16 dana od smrti nije ispraćeno na večni počinak, ali i da je Šenon tražila da "njena sahrana bude proslava" ili "festival ljubavi":

"Ne želim da ljudi plaču ili da privatno govore: 'Hvala Bogu da je ta ku*ka sada mrtva'", rekla je Šenon ranije za Pipl magazin.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Šenon Doerti o raku  Instagram/people

(Blic Žena, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!