Maja Ognjenović prvi put o trudnoći: Gledamo je na Olimpijskim igrama, a jedno najviše priželjkuje

Maja Ognjenović prvi put je govorila o privatnosti i otkrila da priželjkuje dete.

ATA Images /Antonio Ahel

Bivši vaterpolista Danilo Dača Ikodinović je, nakon razvoda od Nataše Bekvalac, sreću pronašao kraj odbojkašice Maje Ognjenović, koju ćemo gledati na ovogodišnjim Olimpijskim igrama.

Iako radost nikada nisu krili, par je svoju privatnost oduvek držao dalje od očiju javnosti. O njihovim planovima se gotovo ništa ne zna, a proslavljena odbojkašica iznenadila je sve kada je prvi put govorila o prinovi. Maja ne krije da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke.

"Deca bi bila ostvarenje svih mojih snova, samo što kod nas sportista to ide malo drugačije. Nikad nisam mogla sebe da zamislim kao osobu koja bi rodila dete, a onda se vratila da igra, iako poznajem devojke, pa evo i Jelenu Nikolić i Jovanu Brakočević, koje su se vratile na teren i na nivo igre koje su imale pre porođaja", započela je.

"Ni njihove karijere, a kamoli deca, nisu patili zbog toga. Ja jednostavno nisam takvog kova. Dete će se desiti kad dođe vreme i kad budem mogla do maksimuma da se posvetim njemu i porodici. Dok moja karijera bude trajala, potomstvo će malo sačekati, a opet to niko ne može da zna", rekla je Maja Ognjenović u intervjuu za "Gloriju".

Pogledajte ih zajedno:

PROČITAJTE JOŠ: JA U ŠOK SOBI, OKO MENE LJUDI U KESAMA: Ikodinović o nesreći i Nataši Bekvalac - Osetio sam olakšanje kad smo se razveli

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

ANA KOKIĆ SAMA SEBE OPOMINJE U OGLEDALU?! Pevačica opisala detalje iz privatnog života i otkrila svoju NAJVEĆU LJUBAV!  kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Alo/ K.B.)