Sin Anđeline i Breda doživeo tešku nesreću: Hitno prebačen u bolnicu, sumnjali na krvarenje na mozgu

Sin Anđeline Džoli i Breda Pita doživeo je nesreću zbog koje je hitno prebačen u bolnicu, a sumnjalo se da ima krvarenje na mozgu.

YouTube/screenshot/extratv

Jedan od naslednika bivšeg bračnog para, Anđeline Džoli i Breda Pita, Paks (20) doživeo je nesreću u Los Anđelesu kada je svojim električnim motociklom udario u zadnji deo kola koja su stajala na semaforu. Kako su svedoci rekli za strane medije on se žalio na ga boli kuk i imao je povrede glave zbog čega je odmah transportovan u bolnicu.

Prema navodima, Paks u trenutku sudara nije imao zaštitnu kacigu. Vozač automobila je odmah izašao iz vozila da vidi šta je sa Paksom, a ubrzo su na mesto nesreće stigle policijske i ekipe hitne pomoći.

Pročitajte još: Javno se odrekla prezimena slavnog oca: Ćerka Breda Pita izdala saopštenje, za ovo nije znala ni Anđelina

Strahovalo se da Paks ima krvarenje na mozgu, ali je sin čuvenog holivudskog para sada stabilno. Paks je četvrto od šestoro deca Breda i Anđeline. Mediji navode da je u poslednje vreme često viđan kako krstari na svom električnom motociklu i da gotovo nikad nema kacigu.

Vest o nesreći Paks Džoli-Pita izazvala je veliku pažnju javnosti, a fanovi širom sveta izrazili su svoju podršku i brigu za zdravlje mladog momka. Porodica, kao i javne ličnosti iz sveta zabave, zasad nisu davali izjave o ovom događaju, čime su dodatno podstakli spekulacije o ozbiljnosti situacije.

Anđelina Džoli je Paksa usvojila 2007. u sirotištu u Vijetnamu kada je imao tri godine. Njegova biološka majka bila je heroinska zavisnica koja ga je ostavila u domu još dok je bio novorođenče. Već 2008. usvojio ga je i Bred Pit, ali otac i sin danas su otuđeni. Zapravo, Paks je od svo šestoro dece bivših supružnika napadao oca, nazvavši ga "se*onjom svetske klase" zbog koje njegova deca drhte od straha.

"Pretvorio si živote mojih najbližih u konstantan pakao. Možeš sebi i svetu da govoriš šta god želiš, ali istina će jednog dana isplivati na video. Srećan Dan očeva, ti je*ebo ljudsko biće", napisao je Paks na Instagramu 2020. godine.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Životna ispovest Feđe Štukana: Anđelina Džoli i Bred Pit su mi dali ideju da sve stavim na papir  Kurir televizija

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!