Snežana znala muža samo 8 dana: Za njom ludeo Majkl Džekson, a ona se udala za zamenika direktora Železnice Srbije

Snežana Berić (64) poznatija kao Ekstra Nena, iza sebe ima brak koji je trajao samo godinu dana

YouTube/ExtraNenaMusic/screenshot

Pevačica Ekstra Nena, čije je pravo ima Snežana Berić, iza sebe ima brak sa Miroljubom Jevtićem, koji je tada radio kao zamenik direktora "Železnice Srbije".

Interesantno je da je supruga poznavala samo 8 dana pre nego što mu je izgovorila sudbonosno "da", a u jednom intervjuu je otkrila da joj je prijatelj rekao da su "njih dvoje kao latino serija":

"Danas smo se upoznali, za sedam dana ponovo videli, a osmog dana rešili smo da se venčamo. I venčali smo se. Ne mogu sad da kažem da mi se dopala njegova kosa ili visina... Ne! Jednostavno sam osetila da je to neko s kim vredi provesti život. Prijatelj mi kaže: 'Vi ste k'o latino serija'. To je istina. Sad ne brinem ni o čemu. Imam čuvara. Na meni je samo da učestvujem u životu i da budem bolja nego što jesam. Moj muž je na prvom mestu! Ravnopravno razgovaramo o svemu. On jeste doktor nauka iz oblasti saobraćaja i menadžmenta i redovni profesor na Univerzitetu, ali njegova struka meni nije apstraktna. I ja sam, takođe, u akademskoj oblasti", izjavila je tada Nena za "Ilustrovanu politiku".

Snežanin i Miroljubov brak nije potrajao, okončan je posle manje od godinu dana, a razloge koji su do toga doveli nije iznela u javnost.

" Pravi muškarac koji je ostvario sebe u nekom pogledu biznisa nema predrasude, a onaj ko sebe nije ostvario, može da optuži drugu stranu za nešto što ne postoji, a čim u takvom odnosu imate sumnju, to je katastrofa, to je crv. Čim krene crv da ide po jabuci, ona je već trula, a ja sam uvek govorila, meni kum kaže da sam zahtevna, a ja kažem ne. Ako osetim tu vibraciju to je to, a ako neko nije zadovoljan svojim životom, pa ima sumnju, on će da sumnja u svakoga. Kažu mi da ne volim brak, nije istina, ja obožavam brak, uživala sam dok je trajalo. Ja sam skoro rekla da jedva čekam da se udam, oni su se kidali od smeha", pričala je Ekstra Nena o razvodu za Novu.

U medijima se pričalo i da je devedestih godina prošlog veka slavni Majkl Džekson "bacio oko" na Ekstra Nenu, koji je video tokom Pesme Evrovizije.

Pričalo se da se on toliko oduševio njom da joj je ustupio svog vozača i nekoliko telohranitelja tokom takmičenja za pesmu Evrovizije u Malmeu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"SVE SU SLATKI I KAO NEMA LJUBOMORE DOK NE DOĐE GLASANJE!" Ekstra Nena razbila mit o PZE: Svi se takmiče iz JEDNOG JEDINOG RAZLOGA  Kurir televizi

(Blic, MONDO, D.P)