Iz venčanice u dres reprezentacije Srbije: Najlepšoj srpskoj odbojkašici srce ukrao 7 godina stariji Nemanja Dangubić

Katarina je pre mesec danas izgovorila sudbonosno "da"

Instagram/Screenshoot

Odbojkašicu Katarinu Lazović (24) gledamo na Olimpijskim igrama u Parizu gde se bori pod srpskom zastavom. Za rođenu Beograđanku skoro svi kažu da je jedna od najlepših srpskih sportistkinja, a njeno srce je ukrao 7 godina stariji Nemanja Dangubić(31).

Par je izgovorio sudbonosno "da" pre mesec dana, tik pred početak Olimpijskih igara u Parizu. Venčanje je obavljeno "u tajnosti", daleko od medijske pompe, a prisustvovali su mu samo porodica, prijatelji i kumovi. Katarinina kuma je bila saigračica Aleksandra Ćirović,a Nemanji je ovu "uslugu" uzvratio Luka Mitrović, kojem je Dangubić bio svedok na venčanju na Ninom Micić godinu dana ranije.

Instagram/lazaaa7/printscreen 

Ovaj bračni par važi za najskladniji sportski par u zemlji. Ne eksponiraju se u javnosti, a srpska odbojkašica je tek nedavno progovorila o suprugu:

"Ne bih previše da pričam o tome. Mislim da imamo normalnu i prirodnu vezu. Stvarno se podržavamo međusobno. Srećni smo i ispunjeni i to je najvažnije. Uživamo u našoj ljubavi, a nas dvoje nismo ljudi koji vole da o vlastitoj sreći pričamo javno. To je naša intima, pa neka tako i ostane. Mogu samo reći da je Nemanja moja ogromna podrška, u svemu što radim", rekla je Katarina Lazović za Kurir sport.

Dangubić je prethodnu sezonu odigrao u Peristeriju i sa tim grčkim timom, pod komandom legendarnog Vasilisa Spanulisa, učestvovao je i Fajnal-foru Lige šampiona u Beogradskoj areni. Leto je iskoristio za promenu sredine, pa će naredne sezone sa Dubaijem igrati ABA ligu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Odbojkašice doček   MONDO/Uroš Asrić

 (Kurir,MONDO,D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!