Aca Lukas napustio Urgentni centar: Otkazao sve koncerte, a zbog ovoga hitno hospitalizovan

Aca Lukas napustio je Urgentni centar u kom se našao zbog narušenog zdravstvenog stanja.

TV Prva / printskrin

Pevač Aca Lukas primljen je juče, 29. jula. u Urgentni centar, u koji se javio sa temperaturom i propratnim tegobama i zadržan je na ispitivanjima. Iako je želeo da izbegne bolnicu, prema rečima očevidaca, Lukas je delovao malaksalo.

Kako saznaju domaći mediji, Lukas je imao temperaturu iznad 40, ali i povišen CRP (protein u krvi koji reaguje rastom u slučaju prisutnog akutnog upalnog procesa u organizmu). On je nakon obavljenih pregleda napustio Urgentni centar.

Lukas i njegov menadžer se nisu oglašavali ovim povodom i nisu odgovorili na poruke medija. Pre nego što je objavljena vest da je Aca Lukas primljen u Urgentni centar njegov menadžment otkazao je sve planirane nastupe.

"Poštovani, u ime Aleksandra Vuksanovića i u ime Hype produkcije obaveštavam vas da će koncerti Ace Lukasa u narednih nekoliko dana biti otkazani ili pomereni zbog njegovog zdravstvenog stanja. Svi sa nestrpljenjem očekujemo njegov brz oporavak i nastavak turneje. P. S. Da se ne bi spekulisalo, radi se o visokoj temperaturi izazvanoj jakom prehladom, jer je Aca u prethodnih 60 dana imao više od 30 nastupa i pao mu je imunitet", poručio je Mirković putem Instagrama.

Pročitajte još: "Imali smo sukob": Oglasila se ćerka Željka Šašića, spomenula i Acu Lukasa - Tata i ja nismo pričali godinama

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

SAMO NEKA ON PRIČA PO TELEVIZIJI, SUD ĆE REĆI SVOJE! Aca Lukas ponovo bio oštar prema Futi, pa OVAKO komentarisao Jelenu Karleušu!  Kurir televizija

(Informer/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!