"Počupaj travu s dedinog groba i ćuti, debela": Pljušte psovke zbog Bebe Rekse i rečenice 'Sve je to moja Albanija'

Pevačica Bleta Redža, poznatija kao Bebe Reksa, napravila je pometnju serijom slika, ali i rečenica, iz Makedonije, tokom posete groblju

Instagram/ beberexha

Pevačica Bebe Reksa razbesnela je pratioce na Instagramu kada je objavila seriju slika nastalih tokom posete Kosovu i Makedoniji.

Bebe je objavila sliku s groblja, nastalu kada je obilazila grob svojeg dede čiju je sahranu propustila zbog nastupa, a u opisu fotografije je govorila o značaju porodice, okupljanju, vraćanju svojim korenima... da bi potom napisala i: "Albanija, Kosovo, Makedonija, Crna Gora, Preševo, sve je to za mene moja Albanija".

Instagram/ beberexha 

Dok za Bletu Redžu sve ove države prestavljaju Albaniju, pratiocima se nije dopao njen komentar i nisu se libili da joj to i kažu u porukama koje su pljuštale od psovki.

"Bolje da ćutiš i da počupaš tu travu oko dedinog groba, sram te bilo", "Milionerka si, knjige iz geografije i istorije su jeftine", "Debela, izgledaš kao da si pojela sve te države"... samo su neke od poruka koje je Bebe Reksa dobila.

Pevačicinim pratiocima iz Makedonije se nije dopalo to što je Bebe, dok je sedela na groblju u Debru, prvo pogrešno napisala ime grada, a potom su joj objašnjavali da je "Severna Makedonija država za sebe", baš kao što su to Crna Gora, Srbija, Albanija...

Pogledajte slike, ali i komentare koje je Bleta dobila:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Bebe Rexha pogođena mobilnim telefonom u glavu  Twitter/AlexChavez

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!