Evo koliko je Ikodinović stariji od Maje: Pričala o trudnoći, a evo kako su njeni reagovali na zeta

Maja Ognjenović i Danilo Ikodinović su već 12 godina u ljubavi.

ATA Images/Antonio Ahel

Ljubavna priča odbojkašice Maje Ognjenović i bivšeg vaterpoliste Danila Dače Ikodinovića traje već 12 godina.

Iako su stalno u centru pažnje, uspeli su da sakriju detalje svog upoznavanja i venčanja koje se dogodilo 31. decembra 2016. godine. Svoj privatan život, takođe drže u strogoj tajnosti, te je Maja iznenadila sve kada je medijima otkrila da priželjkuje da se ostvari u ulozi majke.

Razlika u godinama im nikada nije bila prepreka. Dača je od Maje stariji osam godina. Odbojkašica je rođena 6. avgusta 1984, dok je bivši vaterpolista rođen 4. oktobra 1976. godine.

Oboje su sportisti, što im je pomoglo u međusobnom razumevanju i zahvaljujući tome njihova veza je od početka bila stabilna. Maja je u jednom intervjuu priznala da je Danilo najbolje razume, jer je i sam bio sportista.

M. M./ATAImages 

Majina mama, Bosa Ognjenović, otkrila je kako su se u stvari upoznali Maja i Danilo.

"Prvi zvaničan susret sa njim bio je u Danilovom restoranu. Pazite kakva je to sudbina, njega sam izdvajala u toj generaciji vaterpolista. Uvek sam izdvajala Ćirića i Danila i, eto, on je dopao da mi bude zet", rekla je.

O njihovom upoznavanju jednom je govorio i on:

"Sa Majom sam krenuo posle otvaranja kafane, uticala je mnogo na mene. Smirivala me je, ja sam se kidao oko svega sa biznisom. Unela mi je sigurnost. Upoznali smo se u kafani. I kad sam stao sa kafanom, ona mi je govorila: 'Hej, rešićemo sve'. Shvatam sve što ona preživljava, sportista je, sportski parovi uvek dobro funkcionišu. Ljubav pobeđuje sve na svetu. Ona ima brata, sestru, majku i oca, volim kako se svi oni međusobno vole, volim da ih gledam zajedno", rekao je Danilo Ikodinović u emisiji "Preživeli".

Pogledajte ih zajedno:

PROČITAJTE JOŠ: Ko je prva žena Dače Ikodinovića? Tri puta stao na "ludi kamen", pre Nataše voleo Anju i sa njom dobio ćerku

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

dača ikodinović nataša bekvalac  instagram/bekvalceva

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)