Prevario je s koleginicom, sad se razvode: Slavna pevačica bori se samo za jedno, a ovo je razlog kraha braka

Kardi B i reper Ofset odlučili su da posle sedam godina ljubavi stave tačku na svoj brak.

Instagram/iamcardib/screenshot

Reperka Kardi Bi i njen suprug Ofset ponovo su u žiži interesovanja svetskih medija zbog turbulentnog ljubavnog odnosa. Iako su pre nekoliko godina objavili da se razvode i pevačica je predala papire za razvod, posle dva meseca se predomislila i povukla ih, a to nije prvi put da se svađaju i mire.

Nedavno ju je Ofets optužio da je ona njega prevarila, a sada je ona ponovo podnela papire za razvod, što je potvrdio njen predstavnik za "Page Six".

YouTube/Bee With The Tea/screenshot 

Iako su svi odmah posumnjali da ju je reper opet prevario, ovaj put to nije bio slučaj. Izvor tvrdi su se emotivno razdvojili i da više ne mogu da funkcionišu - "To ju je nagnalo na ovu odluku više od bilo čega drugog. Ovo je nešto što ona želi da uradi", priča izvor.

Prema rečima izvora, glavni prioritet Kardi Bi "dobijanje primarnog starateljstva" nad njihovo dvoje dece. Kardi (31) i Ofset (32) imaju ćerku Kulture (5) i sina Vejva (2).

Varao je s koleginicom?

Kardi je prošle godine na Instagramu rekla da ju je Ofset prevario sa reperkom Krisijanom Rok - "Ne želim to da saznam jer sam već minut sama. Jednostavno ne znam kako to da kažem svetu. Želim da započnem 2024. sveža, otvorena za nove mogućnosti. Radoznala sam za novi život, novi početak. Uzbuđena sam", rekla je Kardi Bi.

Pročitajte još: STANARKA IZ PAKLA: Ima milione, a ne plaća račune - pevačica napravila štetu u iznajmljenom stanu gazda kuka zbog 80.000

Ona je i u julu 2020. godine predala papire za razvod od repera, a nagađalo se da je razlog njegova preljuba.

"Hvala vam svima na podršci, iako mi zaista nije potrebna. Dobro sam. Želim samo da vam poručim da ni jednom nisam zaplakala, umorila sam se od svađanja. Umorila sam se od toga da ne možemo da se dogovorimo ni oko čega. Imam osećaj da sam umorna od ljudi", poručila je reperka kasnije na Instagramu. Par se venčao 2017. godine, a do sada su se više puta razdvajali, a na nama je da vidimo da li će se ponovo pomiriti.

Twitter/screenshot/@dailyloud 

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Teodora vs CARDI B   tiktok/zackowsky

(MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!