Kežman bivšoj ženi dao sve apartmane u Crnoj Gori: Čekanje se isplatilo, evo koliko zarađuje od njih

Mateja Kežman je navodno bivšoj supruzi, Emiliji dao svoje apartmane u Herceg Novom.

MN Press

Proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman sa trećom suprugom Tarom Šumonjom čeka šesto dete. Prvo dete Mateja i Tara dobili su 2019. godine, a Kežmanu će ovo biti šesto dete. Marija Perković rodila mu je sina Filipa, a prva tri naslednika, Lazara, Aleksandru i Jakova dobio je u braku sa suprugom Emilijom.

Njegova velika ljubav bila je prva supruga Emilija, sa kojom je sportista proveo 11 godina u braku. Kako prenose domaći mediji on je sada bivšoj supruzi dao apartmane koje ima u Herceg Novom, pod imenom "Kežman apartmani".

Njihova ljubav počela je još dok je fudbaler bio na početku karijere, a kad je došlo do razilaženja zbog Kežmanove nove romanse, Emilija je tražila polovinu stečene imovine u braku, koja je tada bila vredna 6 miliona evra.

Nakon mukotrpne borbe i suđenja, prva žena fudbalera uspela je da dobije svoj deo. Brakorazvodna parnica trajala je pune 3 godine, ali kako se čini, čekanje se isplatilo, s obzirom na to da je Emilija navodno uspela da dobije sve što je tražila.

Pogledajte Kežmanovu sadašnju suprugu Taru:

Kako izvor kaže, nakon nekoliko godina od razvoda i podele imovine, Kežmanova je dobila i apartmane u Crnoj Gori, od kojih danas lepo živi. Ona je ovu nekretninu i renovirala, a neko vreme je dosta boravila u apartmanima.

"Ona je stalno u Herceg Novom i obožava da dolazi. Apartmani rade super, ali ona se ne opterećuje mnogo oko toga. Emilija je sve to renovirala, sredila i sad sve to ide svojim tokom. Žena vodi računa o svojoj deci i putuje koliko može. Trenutno je u Grčkoj, pa ne možete da je vidite, ali tu je često. Izborila se za sebe i svoju decu i to je njoj najvažnije. Apartmanima se bave dve žene koje su zadužene za goste i to sve super funkcioniše", rekao je izvor blizak Kežmanovima.

Na sajtu Buking, gde se apartmani nalaze u ponudi za izdavanje, piše da je svaki datum do kraja sezone popunjen. Za tri noćenja za dvoje krajem septembra cena je 22.000 dinara.

Poznato je da je Mateja Kežman tokom svoje vrlo uspešne karijere dosta ulagao u nekretnine, pa je pored ovih apartmana stekao i apartmane na Kopaoniku, stanove na Vračaru i u Zemunu i veliki plac na Dedinju, koji je takođe pripao Emiliji, za koji se pisalo da ga je u jednom momentu prodala.

Emilija izgleda bolje nego pre 20 godina

Da kraj braka može da bude i dobar, dokaz je Emilija Kežman. Nekadašnja žena fudbalera nakon razvoda uživa u životu punim plućima. Muškarca pored sebe i dalje nema, ali je odlično naučila da funkcioniše sama. Dovela je svoj izgled do savršenstva, a putovanja su joj svakodnevica. Emilija na svom Instagram profilu često deli fotografije s raznih destinacija, pa je samo ovog leta obišla Hrvatsku, Grčku i Crnu Goru.

U galeriji ispod pogledajte njene fotografije koje svi komentarišu i dive se njenom izgledu:

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KEŽMANOVA ĆERKA IZGLEDA BRUTALNO! Naslednica fudbalera postala MANEKENKA! Posle srpskih pista, čeka je NJUJORK! (KURIR TELEVIZIJA)  Kurir televizija

(Kurir/MONDO/A.K.)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!