Tetovaža albanskog orla i ćevapi: Dua Lipa objavila slike s Kosova, u Donju Brnjicu povela i poznatog glumca

Pevačica Dua Lipa objavila slike s festivala koji organizuje na Kosovu već petu godinu

Robyn BECK / AFP / Profimedia

Britanska pevačica albanskog porekla Dua Lipa, objavila je seriju slika s Kosova, sa festivala Sunny Hill koji organizuje petu godinu zaredom.

Dua je na festival koji se održava u mestu Donja Brnjica u Prištini povela i poznatog dečka, glumcaKaluma Tarnera, a na Instagramu je objavila slike iz provoda s prijateljima, od kojih je jedan i pokazivao tetovažu albanske zastave na grudima. U moru slika su i one sa ocem, ali i slike ćevapa u lepinji koji su zaradili najviše komentara.

Pevačica je rođena 1995. godine u Londonu, ali se s porodicom preselila na Kosovo kada je imala 11 godina. Porodica se ubrzo vratila u Englesku kako bi Dua mogla da napreduje u muzičkoj karijeri. Festival s kojeg je objavila slike organizuje već 5. put, a ove godine je nastupila Bebe Rexha, koja je napravila pometnju objavom na kojoj je napisala da su "Kosovo, Makedonija, Crna Gora i Preševo njena Albanija".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Dua Lipa pad na bini  Youtube/Gianluca Perra

(Jutarnji, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!