"Da li je realno da ovako izgleda?": Isplivao snimak Sofije Milošević s bazena, nećete verovati kakav joj je stomak

Manekenka Sofija Milošević odgovarala na komentare na račun njenog fizičkog izgleda

MN Press

Manekenka Sofija Milošević pleni pažnju medija od trenutka kada se pojavila na modnoj sceni. Poslednjih godina je u srećnoj vezi sa fudbalerom Lukom Jovićem, s kojim je dobila dva sina, a sada je upravo njena figura nakon porođaja tema i na društvenim mrežama.

Sofija je nakon oba porođaja liniju dovela do savršenstva u rekordnom roku, za šta su zaslužni naporni treninzi. Nedavno se i sa prijateljicom i glumicom Jelisavetom Orašanin "prepucavala" preko Instagramu pokazujući isklesane trbušnjake, a sada je objava sa bazena napravila pometnju među njenim pratiocima.

Manekenka je pokazala kako uživa pored bazena, obučena u minijaturni bikini. Snimala se iz profila, koji je istakao njen savršeno ravan stomak. Jedna pratiteljka ju je upitala da li je ovaj snimak nastao "pre dva porođaja", a Sofija joj je odgovorila serijom emotikona i rečju: "Hvala".

Pogledajte kako izgleda mama dvoje dece:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sofija Milošević uživa za sve pare  Instagram

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!