Darko zapevao na gej svadbi, leti bakšiš na sve strane: Ovom pesmom dirnuo mladence, pa zagrejao atmosferu

Folker Darko Lazić pevao je na gej venčanju dve devojke. Na društvenim mrežama pojavio se snimak sa svadbe koja je bila izrazito vesela.

Adria Media Gropu/printscreen/video

Folker Darko Lazić bio je angažovan da peva na venčanju dve devojke. On je atmosferu na slavlju doveo do usijanja dok je pevao pesmu "Verujem u nas" od Dženana Lončarevića, pa je tako primao i bakšiš, što se vidi na videu.

Jedna od mladi nosila je romantičnu venčanicu bele boje sa čipkom, dok se druga odlučila za prsluk i pantalone.

Čeka treće dete 

Darko Lazić sa trudnom suprugom Katarinom boravi u Crnoj Gori gde radi i uživa tokom leta. "Ništa me pametno te godine nisu naučile, čovek se uči dok je živ, ja sam naučio kako ne treba, svakako mislim da je tačka stavljena kod mene u životu na neke stvari, to vide i ljudi oko mene. Dođeš do te mere da ne možeš svaki dan da praviš gluposti i čovek se povuče u sebe. Dokle god čovek razmišlja o tome i kada sam govorio: 'Sada mi se desila nezgoda, sada mi se desilo ovo, ono…', pa kao treba da prestanem, šta bi bilo da nije? Jedno jutro sam ustao i samo rekao dosta. Ne kajem se ni zbog čega u životu jer sam svesno sve greške uradio, tako me je život vodio i smatram da je moralo tako da bude, čovek to ne može da promeni, tako je zapečaćeno. Uplašio sam se i te kako za svoj život, ali mislim okej, sve je to hvala Bogu prošlo", rekao je Darko.

U galeriji pogledajte kako izgledaju budući roditelji, i Kaća kojoj se uveliko nazire trudnički stomak:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Darko Lazić slavi, dobiće treće dete  darkolazicofficial

(MONDO/M.C.) 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!