Mermer, bazen i ful šminka sa frizurom: Lavina komentara zbog snimka iz Cecine vile, 'ova žena živi i uživa'

Svetlana Ceca Ražnatović na Tiktoku objavila video sređivanja pred koncert, pratioci komentarisali sve sem šminke i frizure!

MONDO, Stefan Stojanović, ATA Images, Antonio Ahel

Svetlana Ceca Ražnatović godinama živi u vili u Ljutice Bogdana u koju se uselila nakon udaje za Željka Ražnatovića Arkana. Slike i snimci sa ove lokacije su već dobro poznati svima zahvaljujući fotoreporterima koji beleže dolazak zvanica na brojna slavlja Ražnatovićevih, a sada je Ceca otkrila nepoznat detalj iz same kuće.

Ceca je pratiocima na društvenim mrežama želela da pokaže kako izgleda kada se ona sprema za nastup. Sa njom na snimku je dugogodišnji prijatelj i frizer Stevan Radivojević, koji ju je sve vreme zadirkivao, Ceca je pričala da se sama šminkala za nastup, a potom je kadar za Cece otišao na bazen...

Instagram / cecaraznatovic 

PROČITAJTE JOŠ: Na Dedinju vila od 2.000 kvadrata, a u Žitorađi... Ovo je Cecina porodična kuća, evo zašto ne živi tamo

Tu je pratiocima već "bilo dosta", ali tada je frizer upitao Cecu: "Je l' znaju ljudi da u kući imaš salon?". Pogledajte šta mu je odgovorila:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Ceca Ražnatović nakon finala Zvezda Granda  Kurir televizija

 (MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!