Desingerica zvanično zabranjen: Stiglo i obaveštenje kluba, "Ne damo da neko bije našu decu"

Nakon skandaloznih nastupa repera, jedan klub je odlučio da povuče drastičan potez.

Pink screenshot

Kontroverzni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, ne prestaje da šokira javnost svojim ponašanjem na nastupima, kao i izjavama u medijima.

Udaranje patikom, dodirivanje stopalima, polivanje jajima i pivom, rendanje sira.. samo je delić performansa koji se može videti na njegovim koncertima, a što su neki glasniji u kritikama, to Desingerica, ili se barem tako čini, ima sve više obožavatelja. 

printscreen/TikTok 

Klubovi kao da su se takmičili ko će mu ponuditi više para za nastup s obzirom da interesovanja ne manjka, međutim, nakon skandala kada je publici davao sladoled, zbog čega su šok scene preplavile mreže, jedan klub u Vrnjačkoj Banji je odlučio da otkaže njegov koncert. 

Instagram 

- Otkazano! Ne damo da neko bije našu decu patikom po glavi. Deca nisu kriva, mi smo tu da brinemo o njima i ukažemo im na to šta je dobro za njih, a šta nije - stoji u saopštenju kluba na društvenoj mreži Instagram.

Ovaj potez organizatora izazvao je burne reakcije među Desingericinim fanovima, ali i širom javnosti.

Dok neki podržavaju odluku kluba, smatrajući je potrebnim potezom zbog reperovih kontroverznih postupaka, drugi veruju da je otkazivanje nastupa samo pokušaj da se smanji negativan publicitet i izbegne osuda javnosti.

Pogledajte u galeriji detalje nekih nastupa Desingerice koji su ocenjeni kao najskandalozniji:

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Desingerica maže publiku sladoledom  Instagram/ @dragomirdespic_design

Izvor: Republika.rs/ Mondo Jelena Sitarica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!