Procurile gole fotke najboljeg frajera Holivuda: Sa samo 19 se skidao pred ženama, dok ga one kite parama

Šta li će na ove fotografije reći njegova verenica, Zoe Kravic?

Profimedia/BlackGrid

Mnogima jedan od najzgodnijih glumaca, Čening Tejtum (44), široj publici postao je poznat po ulogama u filmovima "Step up", u kom je pokazao svoje plesne sposobnost zaigravši sa bivšom suprugom, Dženom Devan, azatim je pokazao i malo više u "Magic Mike"-u. Žene su odlepile za mišićavim Čeningom koji u nekoliko nastavaka ovog filma igra stripera! Da, dobro ste čuli...

Youtube printscreen / TheEllenShow 

Uzevši u obzir njegove "rane radove", ni ne čudi što je u ovoj ulozi "razvalio", jer njemu skidanje i mamljenje ženskih, i ponekog muškog uzdaha, zaista ide od ruke. Na mrežama su isplivale fotke19-godišnjeg Čeninga, kako izvodi striptizokružen pomahnitalim ženama, koje mu stavljaju novac u gaće, dok im izvodi ples u krilu. Uostalom, uverite se i sami:

Čening je tada daleke 1999. radio kao egzotični plesač, podumetničkim imenom - Chan Crawford. Mnogi su bili inspirisani viđenim, pa su se komentari ispod slika samo nizali:

"Znači, Magic Mike je rađen po istinitoj priči?" "Za mene je jak momenat pirsing u obrvi", "Odabir uloge u Magic Mike-u sada ima mnogo više smisla", "Džena, kako si mogla ovo da ostaviš??"

Pogledajte kako izgleda Čening u raznim životnim fazama: 

Ostale uloge u kojima se Tejtum pojavio su raznovrsne: "Dear John", "21 Jump street", "The lost city", "Gambit". Iz braka sa Dženom dobio je ćerku, nakon čega je bio u dugoj vezi sa pevačicom Džesi Džej, da bi uplovio u romansu sa ćerkom Lenija Kravica, koju je nedavno i verio.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Pogledajte i jednu od scena striptiza iz filma sa Amber Hard:

Magic Mike scena Čening Tejtum striptiz  Youtube printscreen / S. Lana G.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!