U 91. se provodi bolje od svih nas: Isplivale slike slavne glumice s jahte, svi gledaju u 30 godina mlađeg muža

Glumica Džoan Kolins (91) objavila slike s letovanja

Instagram/joancollinsdbe

Glumica Džoan Kolins se na svom Instagram profilu pohvalila fotografijama s luksuznog odmora na kom uživa u pratnji 32 godine mlađeg supruga Persija Gibsona.

Ćuvena Aleksis iz "Dinastije" je pokazala kako uživa u San Tropeu sa suprugom, a kasnije i sa prijateljimana jahti, nakon čega su brojni pratioci čestitali glumici "na energiji i osmehu", iako je bilo i onih koji su komentarisali da se "baba od 90 godina provodi bolje od svih nas".

Pogledajte slike vremešne filmske dive:

Glumica je ranije u intervjuu za Foks pričala o braku sa Gibsonom i otkrila da im razlika u godinama uopšte ne smeta:
"Bili smo sjajni prijatelji pre nego što smo se venčali. Radili smo zajedno na predstavi. Uživali smo jedno u drugom. Družili smo se. I nastavili smo da se družimo narednih godina. Pisali smo ljubavna pisma - to je bilo postepeno. I shvatili smo da smo na istoj talasnoj dužini".

Prvi muž je silovao

Džoan Kolins se udavala 5 puta, a prvi put je rekla da "jer je morala od sramote" Imala je samo 17 godina kada je počela da dobija filmske uloge. Privukla je pažnju 31-godišnjeg Maksvela Rida, koji ju je na sastanku drogirao i silovao.

"On je imao 31 godinu, a ja sam bila 17-godišnja devica. Drogirao me dok smo bili u njegovoj kući i usred noći sam došla sebi, probudila sam se u njegovoj dnevnoj sobi dok se se*sao sa mnom. U to vreme bi moja majka rekla da sam iskorištena. Sada to zovemo silovanje na sastanku", rekla je glumica i dodala da se nakon toga, zbog sramote, udala za njega.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

MORE, JAHTA I ŠAMPANJAC: Ćerka Mileta Kitića napunila 23, a evo kako SLAVI! Elena sva u MREŽI! (VIDEO)  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!