Da sam znao da je ovako dobro, ranije bih se razveo: Šok izjava pevača koji se rastao sa ženom pre 4 godine

Pevač Bane Mojićević progovorio o novoj izabranici

Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Bane Mojićević, nekadašnji pobednik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, pre 4 godine se razveo od supruge Milice s kojom ima dvoje dece.

Pevač je, u do tada skladnom braku, dobio sina i ćerku, a o odluci da se razvede je nedavno govorio medijima i istakao da se udaljio od supruge i da je "svako živeo za sebe".

"Da sam znao da će mi biti ovako, ranije bih se razveo. Bukvalno sam procvetao. I ne samo ja, rekao bih i da je Milici svanulo. Oboje smo sada srećniji i zadovoljniji, a naš odnos je iskreniji i zdraviji", rekao je Bane i dodao:

"Jednostavno smo se udaljili. Svako je živeo za sebe... Pre godinu i po dana smo se razdvojili i živeli odvojeno, a nedavno smo i taj papir potpisali i zvanično se razveli. Već dugo nismo par. Dao sam i sebi i njoj vremena da prebolimo, da odbolujemo to što nismo uspeli, a u isto vreme i šansu da se nešto promeni. Međutim, za to vreme smo još više shvatili da nam je oboma tako bolje i definitivno se dogovorili da se i papirološki raziđemo".

Bane je otkrio i da ima novu devojku, ali da ne želi da otkriva njen identitet: "Na početku smo veze, tako da uživamo, lepo nam je".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

KOLEGE ILI NEŠTO VIŠE? Milica Todorović i Bane Mojićević zapevali u duetu! EMOCIJE PRŠTALE, a pridružio se i SPECIJALNI GOST   Kurir televiz

 (Alo, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!