U koju školu je išla Anastasija Ražnatović: Grmela na nastupima i udala se za fudbalera, a šta je završila Cecina ćerka?

Pevačica je u jednom intervjuu istakla da su je "prozivali" na društvenim mrežama zbog obrazovanja

Instagram / raznatovicanastasija

Pevačica Anastasija Ražnatović pre nekoliko godina je krenula stopama mame Svetlane Cece Ražnatović i objavila nekoliko pesama koje su za kratko vreme postale hitovi. Krenula je sa nastupima, a ubrzo je stigla i vest da je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom.

Nakon početka ljubavi, kasnije i udaje za srpskog reprezentativca, o njenoj muzičkoj karijeri se ne priča više toliko, uprkos zahtevima pratilaca na društvenim mrežama, a Anastasija se u jednom ranijem intervjuu prisetila i prozivki koje je dobijala na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: Snimak star 11 godina gledali milion puta: Anastasiju mnogi nisu prepoznali, a pogledajte šta radi Veljko Ražnatović

"Ponekad me neko iskritikuje što na drušvenim mrežama ne objavljujem fotografije sa fakulteta nego samo odevne kombinacije ili snimke iz noćnih provoda. To je zato što kada sam na fakultetu fokusirana sam na predavanja, a ne na telefon", rekla je pevačica koja godinama živi sa suprugom Nemanjom Gudeljom u Sevilji.

Kada je reč o obrazovanju, Anastasija je sa bratom Veljkom Ražnatovićem pohađala britansku školu, ali je 2011. godine nastavila školovanje na Kipru. Nakon završetka srednje škole vratila se u Beograd gde je upisala Poslovnu školu.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Anastasija Ražnatović o udaji i životu u Španiji  Kurir televizija

(Story, MONDO, D.P)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!