Nisam se pokajao, oni imaju para: Kupio parfem na pumpi i ušao u radnju na aerodromu, tresao se zbog pljačke

Sloba Đurković otkrio šta je uradio pre nekoliko godina na aerodromu u Švajcarskoj

YouTube/Zadruga Official

Pevač Sloba Đurković, nekadašnji učesnik muzičkog takmičenja Zvezde Granda, ispričao je u jednom intervjuu da je pre nekoliko godina izvršio zamenu u Švajcarskoj koja bi mogla da se okarakteriše kao pljačka.

"Obožavam parfeme. Možda će neko da me osudi, možda i ne, ali i da me osude baš me briga. Imao sam jednu simpatičnu situaciju kada sam krenuo za Švajcarsku, i to u periodu pre nekih sedam, osam godina kada se pojavio onaj Pako Raban Milion. U tom periodu su pripadnici romske nacionalnosti išli po pumpama i prodavali one šećerne vodice, ali ambalaža je bila original. Ja lepo to kupim i na aerodromu u Cirihu ja sam samo zamenio, stavio sam šećernu srpsku vodicu a uzeo original, stavio u torbicu i otišao", ispričao je Sloba i nastavio:

"Onda sam se bojao u avionu kakav sam maler da će da kažu: Stop, Slobo sleći i vraćaj parfem".Kada je napokon stigao kući sa parfemom laknulo mu je, ali nije mnogo pridavao pažnje ovom neočekivanom delu.

YouTube/ Grand Magazin Tv Grand 

"Iskreno i nisam se kajao, oni imaju pare, taj jedan parfem koji je tada koštao oko 100 franaka, šta to ima veze. Ništa to nije bilo nešto naročito", rekao je pevač i priznao da se žena nije bunila zbog incidenta.

"Ništa mi nije rekla, lepo je mirisala i ona i cela kuća. Znate u to vreme original parfem!", rekao je pevač za Grand.

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Zvezde Granda  Kurir TV

(Grand, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!