Gole grudi vremešne pevačice usijale mreže: Madona "htela da bude riba", usledeli brutalni komentari i uvrede

Pop pevačica Madona objavila seriju fotografija koja nije oduševila njene pratioce

TikTok/madonna

Cela karijera kraljice popa Madone Luize Čikone, obeležena je skandalima. U spotu za pesmu "Prayer", koji je svojevremeno zabranjivala katolička crkva ljubila se sa crnim Isusom Hristom, u spotu za pesmu "Erotica" je prikazivala i više nego škakljive scene vođenja ljubavi, a incidenti nisu zaobilazili ni njen privatni život.

Ipak, poslednjih godina Madona je na meti komentara isključivo zbog izgleda. Kada je pre nekoliko godina, na proslavi Nove godine u jednom klubu u Engleskoj pokazala uvećanu zadnjicu, fanovi nisu ni slutili da transformacije tek slede. Madona je potpuno promenila izgled fejsliftinzima, da bez šminke, sudeći po komentarima na društvenim mrežama, izgleda "kao da se polako topi".

Sada je ponovo napravila pometnju - nosila je šminku, ali ne i grudnjak... Pratiocima na Instagramu koji su pisali "bolje što je gola da ne gledamo kako se urnisala plastičnim operacijama", smeta ponašanje pevačice jer će za koji dan proslaviti 65. rođendan.

Pogledajte 6. sliku u slajderu i sve će vam biti jasno:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Madona pokazala lice bez filtera  youtube/screenshot/madonna

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!