Ko je žena Dušana Mandića? Upoznali se u srednjoj školi, a jedan događaj im pokvario sve planove

Dušan Mandić dugo je u skladnom braku sa suprugom Slađanom sa kojom ima dvoje dece.

A.K./ATAIMAGES

Dušan Mandić ponovo je odigrao noseću ulogu na utakmici nakon koje su se vaterpolisti Srbije plasirali u polufinale Olimpijskih igara.

Proslavljeni srpski sportista ponovo je dao sve od sebe za tim, a bio je i deo zlatne generacije delfina koji su Srbiji doneli brojne medalje. Najveću podršku tokom prethodnih godina pružila mu je porodica koja mu je i veliki oslonac kako privatno tako u karijeri.

Nikada nije krio da mu je supruga Slađana najveća podrška. Zajedno su više od 10 godina, dok su 2019. godine postali bogatiji za još jednog člana. Dobili su ćerku, kojoj su dali ime Lenka, a tri godine kasnije na svet je stigao i Ognjen. 

Dušan i Slađana su se upoznali u jednom beogradskom restoranu, kada ona je išla u srednju ekonomsku školu, a on u gimnaziju. Oni su još tada pokazali simpatije jedno prema drugom, a pred prvim velikim izazovom su se našli 2015. godine. Zbog obaveza u klubu Mandić se preselio u Italiju pa su neko vreme funkcionisali na daljinu. To je dodatno ojačalo njihovu ljubav.

Neke stvari i tada nisu uvek išle po planu. Mandić je otkrio kako je planirao da romantično veri svoju voljenu, međutim, neke stvari ispadnu drugačije nego što smo zamislili.

"Moja je želja bila da iznajmim barku i da je zaprosim dok plovimo negde na moru. Ne bih sada da objašnjavam razloge, ali ispalo je potpuno drugačije. Prsten sam kupio na početku sezone u Italiji i smišljao kako to da učinim. Nismo se videli dva meseca, a kada je došla, kasnio sam na aerodrom zbog utakmice. Bio sam strašno nestrpljiv da je konačno vidim. Kada smo krenuli ka stanu, pre nego što smo ušli u automobil kleknuo sam i zaprosio sam je. Ovoga puta nula bodova za romantiku, ali iznenađenje je bilo pravo. I što je najvažnije – rekla je da", ispričao je vaterpolista za Hello.

Pogledajte Slađu i Dušana:

 PROČITAJTE JOŠ: Viktor Troicki ljubi slavnu lepoticu: Uzeo 200.000 evra zbog Novaka, ona ga "oduvala" na prvom dejtu

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Nataša Bekvalac uživa na Adi Bojani, Ceca sa njima uživa na Kipru  Instagram/bekvalceva, cecaraznatovic

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ K.B.)