"Seka Aleksić je moj fan": Pevačica ga prozivala zbog pljuvanja devojci u usta, on joj žestoko odgovorio

Dragomir Despić Desingerica prokomentarisao buru koja se digla u Crnoj Gori povodom skandaloznih nastupa

YouTube/Hype tv/ATA/Zen

Dragomir Despić Desingerica je poslednjih nedelja, zbog skandaloznih nastupa u Crnoj Gori, na meti oštrih komentara javnosti. Zbog pljuvanja u usta devojci na jednom nastupu reagovalo je Ministarstvo kulture i medija Crne Gore, ali i veliki broj Desingericinih kolega.

Među njima je i pevačica Seka Aleksić, koja je na platformi X objavila snimak trenutka kada Desingerica pljuje, i napisala "sledeće je pi**nje".

Sada je reper rekao šta misli o oštrim reakcijama - i političara i Seke Aleksić.

"Crna Gora je postala moja druga kuća, ja sam turizam. Ja nisam dizao cenu, meni su nastupi bili bukirani još u septembru , tako da ne uzimam ja para koliko sada moj nastup košta, već koliko je koštao u septembru. Ne znam zašto bi me i ko bi me zabranio. Kome se nešto sa mog nastupa ne sviđa, neka ne dođe na nastup i to je to. Političari neka se posvete onome što je njihov posao, a ne muzičarima da se bave. Ako hoće da se bave muzikom, onda možemo o tome da pričamo. Ispravan sam maksimalno i pristojno se ponašam, ne interesuje me šta pričaju i pišu", rekao je reper pa izneo tvrdnju koja se, verovatno, neće dopasti Seki Aleksić.

"Moguće da je Seka Aleksić moj fan, čim prati moj rad znači da voli to što radim".

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Desingerica maže publiku sladoledom  Instagram/ @dragomirdespic_design

(Blic, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!