"To pitajte njegovu ženu Jelenu": Srđan Đoković razotkrio Novakovu intimu, a jedno niko ne radi kao on

Srđan Đoković nikad iskrenije je govorio o Novakovoj privatnosti.

Dragana Stjepanovic/© MN press, all rights reserved

Novak Đoković pre nekoliko dana je osvojio zlatnu medalju na Olimpijskim igrama i time "zaokružio" svoju karijeru, te osvojio sve moguće titule u tenisu.

Čitava nacija je ponosna na njega, dok najveću radost oseća njegova porodica. Oni su mu najveća podrška tokom čitave karijere, a njegov otac Srđan je jednom prilikom otkrio nepoznate detalje o Novakovoj privatnosti.

"Novak je promenio ishranu, izuzetno vodi računa o načinu života. Koliko u proseku spava Novak?", pitala je Jovana Joksimović Srđana Đokovića koji je tada gostovao u jutarnjem na "Prvoj".

"Pa nisam baš tačno siguran, to pitajte njegovu ženu Jelenu, ali spava najmanje osam sati", odgovorio je Srđan Đoković kroz osmeh.

Srđan je govorio o o tome na koji način su on i njegova supruga Dijana Đoković učili Novaka da se nosi sa porazima.

"Niko ne podnosi poraz onako kako on to podnosi. On se tako rodio, u kući sportista je odrastao i učili smo ga tome da se sport sastoji iz pobeda i poraza. Pored toga što je veliki sportista, Novak je veliki čovek, pravi predstavnik Srbije", istakao je Srđan Đoković.

Pogledajte kako je Novak sa porodicom slavio zlatnu medalju:

 PROČITAJTE JOŠ: Jelena Đoković otišla na večeru kod Bekamovih: Požalila se zbog dece, pa dobila hladan tuš od Viktorije

BONU VIDEO:

This browser does not support the video element.

Jelena Đoković   Instagram/jelenadjokovicndf

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)