Hrvatsku pevačicu ćerka ubola u oko: Lana Jurčević završila u zavojima i podlivima, otkrila detalje

Lana Jurčević oglasila se na svom Instagramu i ispričala kako je došlo do nezgode.

Instagram/lalana/printscreen

Popularna hrvatska pevačica Lana Jurčević, koja je nedavno pričala o teškoj trudnoći koju je prošla, doživela je nezgodu.

Nju je slučajno povredila njena devetomesečna ćerka i tom prilikom zadobila teška oštećenja rožnjače. Kako je otkrila u svom obraćanju na Instagramu, pevačicu je naslednica u polumraku udarila šakom u oko, a potom je povukla noktima. Isprva nije mislila da je to ozbiljno, ali ubrzo je shvatila da situacija nije tako bezazlena.

"Videla sam da nije šala i da neće biti tako bezazleno. Kao što možete videti, imam oštećenje na rožnjači, a svi su mi govorili da to nije ništa", napisala je Lana, te dodala da joj je oko mnogo bolje nakon dva dana, a zatim nastavila:

"'Ko se bije, taj se voli' - ovo važi samo u ovoj verziji i u ovom slučaju! Neka mi neko kaže da moja mala nije 'fajterka'. Dokazala je da je fajterka još pre nego što je došla na ovaj svet. Ako vam se ovo dogodi, a koliko čujem, često se dešava, nemojte se zezati s tim, dečji noktići i prstići su vrlo 'opasni', pogotovo u fazi kad počinju da puze i istražuju sve oko sebe."

 PROČITAJTE JOŠ: "OD TE ZARADE NI GAĆE NISAM KUPILA" Pevačica pokrenula privatan biznis, ne zna ni koliko para ima na računu!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Žena skočila u publiku sa bine na koncertu Amadeus benda, ali su se ljudi sklonili  instagram/amadeus.band.official

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ K.B.)