"Nikola Rokvić i njegov brat su me vređali": Pevačica (78) im ružne reči nikada neće zaboraviti, otkrila sve

Vera Matović ispričala je negativno iskustvo koje je imala sa Markom i Nikolom Rokvićem.

YouTube/Emisija Premijera

Vera Matović, poznaje Nikolu Rokvića još od kad je bio dete, a jedan njegov potez duboko ju je razočarao, o čemu je u više navrata pričala javno.

Pevačica je tako navela da su je Nikola Rokvić i njegov brat Marko izvređali na društvenim mrežama jer je svojevremeno zalepila svoje plakate na pakovanja kisele vode za ljude koji su u Republici Srpskoj pretrpeli poplave.

"Taj koji je fotografisao pakete vode verovatno nije hteo to da zlupotrebi. Da bi me posle sinovi Marina Rokvića prozvali da sam dno dna i da sam seljanka koja je iz Čačka došla na Dedinje da živi", prisetila se pevačica u emisiji "Grand Magazin" i nastavila:

YouTube/Grand Magazin Tv Grand 

"Ja sam plakala i branila se da nemam ništa protiv toga, ali mi je jako bilo žao. Zašto baš to da doživim od njih? Da je to bilo od nekog drugog sa strane, pa 'ajde, nije važno. Ali privatno smo bili dobri...Ja sam moju decu vaspitala da ne vređaju. Posle ih je bilo sramota", ispričala je Vera.

Inače, Vera Matović ima jednu od najlepših i najskupljih vila na Senjaku:

 PROČITAJTE JOŠ: Ćerka doktor nauka, sin diplomirao u Americi: Ko su deca pevačice uz čiju pesmu se veselio Novak Đoković?

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

CELA DONJA VILICA MI JE PUKLA, MESO MI JE BILO NA ZUBIMA!" Vera Matović PRVI PUT progovorila o teškoj saobraćajnoj nesreći  kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Blic/ K.B.)