"Vozio mečku i iznajmio Titovu vilu": Jodžir tvrdi da je njegov otac bio s Ksenijom Pajčin, pokazao i kako izgleda

Crnogorski influenser Jovan Radulović, poznatiji kao Jodžir, izneo je šok tvrdnje - da je njegov otac varao njegovu majku sa pokojnom pevačicom Ksenijom Pajčin.

Instagram/screenshot/jodziir/YouTube/screenshot

U domaćoj javnosti se digla bura nakon što je crnogorski influenser Jovan Radulović izavio da je njegov otac bio sa pokojnom Ksenijom Pajčin.

Jodžir je, gostujući u emisiji na televiziji Hajp, izneo tvrdnje zbog kojih je reagovala Mia Pajčin, sestra ubijene pevačice.

Radulović je u emisiji rekao da će "majka da ga ubije ako gleda" i počeo: "Majko izvini, ali jeste tako. Ja ne mogu da tvrdim, ja samo pričam ono što su pričali ljudi. Jeste to je bilo kada je Ksenija došla tad u Herceg Novi, Sunčane skale su u pitanju, tada je grupa Luna nastupala sa pesmom "Devet i po nedelja".

"Tada je moj tata bio u žiriju, ne - lažem, bio je iza žirija, pre toga se čuo sa mojom majkom i kaže joj: "Možda idem, možda ne idem", ali tu je bila Ksenija. Moj otac je tad zakupio Titovu vilu".


"Moj otac je tada vozio Mercedes S klasu i slomio je onu antenu od Mercedesa, bila je ona velika antena i sedi prvi red iza žirija. Kaže onom kranisti da ne prolazi kranom jer će da ga vidi. Mi kući na Zabjelo gledamo ja, majka i sestra. Kranista se nešto zaneo i prošao onim kranom ovako, a gospodin Rajko sedi ovako, a Ksenija do njega naslonila mu glavu tu. On onom antenom čuka onoga i viče Luna 12. Ja koji vičem majko eno ga tata, nisam ga video 2,3 meseca. Ona dolazi ovako i veli je**la sam ti majku sad", rekao je on u emisiji.

Na društvenim mrežama je ranije objavio snimak sa ocem, pogledajte kako on izgleda:

 BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OPROSTI KSENIJA PAJČIN ŠTO SI STRELJANA NA PRAGU SVOG DOMA!" Minja Marđonović iskreno o femicidu u Srbiji: TO JE SMRT I PRE SMRTI  Kurir televizija

 (Hypetv.rs, MONDO, Dragana Petrović)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!