Nemanja Vico ljubi lepoticu koju znate svi: Zaludela srpskog repera, pa ostala trudna sa drugim

Vaterpolista Nemanja Vico dugo je u ljubavi sa influenerkom Jelenom Nikolić sa kojom čeka dete.

Instagram/cobeliks/Printscreen

Vaterpolisti Srbije plasirali su se u finale Olimpijskih igara, dok u jatu naših Delfina "plovi" i Nemanja Vico, strelac jednog gola u duelu sa Grcima.

Važi za veoma uspešnog sportistu, dok se o njegovom privatnom životu ne zna puno. On je nedavno verio blogerku Jelenu Nikolić, mnogima poznatu i kao Babytuna ili Cobeliks. Jelena je u drugom stanju, broji sitno do porođaja, par će dobiti devojčicu, a upravo Nikolićeva najveća je podrška svom partneru. 

Inače, Jelenu mnogi pamte i po dugoj, emotivnoj vezi sa reperom Slobodanom Veljkovićem Cobijem. U njegovim pesmama izgovarala je reči "Cobi, jesi ti radio traku?", dok o raskidu nikad nije želela da govori za medije.

ATA Images /Antonio Ahel 

"Već neko vreme nisu zajedno, valjda je došlo do prezasićenja. Ne znaju se tačni razlozi, Cobi nije neko ko o tome otvoreno priča, jednostavno nema potrebu. Razišli su se najnormalnije, ljudski, posle toliko godina... U poslednje vreme izgleda nije išlo. Znam samo da mu ne pada na pamet da o tome priča javno, za medije, odgovara mu da sve prođe ovako, ćutke", rekao je Cobijev prijatelj za Pink.rs svojevremeno.

Ovako Jelena izgleda:

 PROČITAJTE JOŠ: Ko je žena Dušana Mandića? Upoznali se u srednjoj školi, a jedan događaj im pokvario sve planove

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Milica Pavlović  instagram/senoritamilica

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)