Ogroman požar u vili Marka Entonija: Vatrogasci se satima borili s buktinjom, isplivali detalji

Veliki požar je izbio na imanju pevača i glumca Marka Entonija.

YouTube/HowieKemperVideo

U svim svetskim medijima odjeknula je vest da je u Dominikanskoj Republici izbio veliki požar.

Kasnije se ispostavilo da je reč o kući proslavljenog pevača i glumca Marka Entonija. Prema pisanjima medija, gorela je leva strana njegovog imanja, tačnije bungalovi koji su inače namenjeni za goste. Glavna kuća, u kojoj Mark odseda i letuje s porodicom, je ostala netaknuta.

Na snimcima su bili prikazani i vatrogasci koji su se dugo borili da ugase požar, ali su na kraju upeli. Uzrok požara jođš uvek nije poznat. 

Ovim povodom se oglasio njegov PR. Oni su istakli da ni Entoni ni njegova supruga, kao i sin Marko nisu bili u kompleksu u vreme požara, kao i da niko od osoblja nije povređen.

Pogledajte snimak sa lica mesta:

 PROČITAJTE JOŠ: Rijaliti cica raskrinkala Dženifer Lopez: Videla pevačicu pre svađe sa paparacima, tvrdi da je sve namešteno

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

"OVO TRŽIŠTE OTVORILO JE REALNE SISTEME VREDNOSTI, LJUDI PRATE ŠTA IM ODGOVARA" Vendi komentariše uticaj Designerice na mlade!  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)