"Imao sam papiroloških i političkih problema": Desingerica ostao bez papira, zabranili mu nastup u CG

Desingerica se oglasio povodom navoda da nije uspeo da izvadi radne papire u Crnoj Gori.

Kurir/screenshot

Dragomir Despić Desingerica nedavno se ponovo našao u žiži komentarisanja oko zabrane nastupa u Crnoj Gori.

Nakon niza problematičnog ponašanja koji su ponovo podigrli prašinu u javnosti, reper je naišao na problem kada mu u SUP-u navodno nisu dali papire potrebne za rad. Desingerica nije održao planirani koncert u Budvi 8. avgusta. Muzičar je na svom Instagram storiju objasnio razloge za otkazivanje:

"Žao mi je što se nismo videli na Top Hilu, jer sam imao nekih papiroloških, malo problema i političkih i to, i normalno Budva i Crna Gora je moja druga kuća i negde gde se ja osećam ko kući, i normalno da nećemo kršimo zakone te države, da se bilo ko ljuti zbog toga. Tako da ćemo papire te srediti i sve to", započeo je.

"Žao mi je što nije bio tu vaš glavni šaman Bajo da vas vodi, nahrani i napije, ali biće sad sledećih datuma i to, dok se ne srede ti papiri i tako sve da bude legalno kako treba i kako priliči jednom poštenom građaninu Bajo i da to sve bude normalno i legalno", rekao je Desingerica.

ATA IMAGES / ANTONIO AHEL 

Podsetimo, Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, nedeljama je u centru pažnje zbog problematičnog ponašanja na nastupima zbog kojeg je u jednom trenutku reagovalo i Ministarstvo kulture i medija Crne Gore.

Pogledajte ga:

PROČITAJTE JOŠ: "Dobija po šest, osam hiljada evra za nastup": Severina potkačila Desingericu, jedno ne ume da uradi

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Desingerica maže publiku sladoledom  Instagram/ @dragomirdespic_design

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)