"Slavu smo slavili sa prijateljima preko Skajpa": Dejan Udovićić o životu u Americi, jedno im najviše nedostaje

Dejan Udovičić i njegova supruga su jednom prilikom iskreno govorili o životu u Americi.

YouTube/As10.World

Dejan Udovičić je proslavljeni srpski sportista i trenutni trener američke vaterpolo reprezentacije.

On i njegova supruga govorili su ranije o životu u Americi i tome koliko im Srbija nedostaje. Udovičići su govorili da im u Americi najviše nedostaju porodica i prijatelji. Iako se porodična okupljanja ne mogu nadoknaditi, oni su našli načina da učestvuju i u tome - putem video-linka.

Pričali su i da "u obećanoj zemlji" maštaju o sarmi i ćevapima, ali i da insistiraju da se u njihovoj porodici govori srpski jezik.

"Kalifornija je jedna od najlepših oblasti na svetu i divno je živeti u takvom ambijentu. Uvek je sunčano i klima je jedinstvena, a blizina okeana i čuvenih plaža je predivno okruženje za odrastanje naše ćerke koja pohađa nastavu u dečjem obrazovnom centru pri Univerzitetu Kalifornije. Srećni smo što se Danica Ana brzo prilagodila i već se prilično dobro snalazi sa engleskim. Zanimljivo je da su i njene divne profesorke pomalo naučile srpski jezik zahvaljujući Danici i volele bi da posete Beograd", rekla je Mirjana.

"U Los Anđelesu nam nedostaje spontani odlazak na kafu s nekim od prijatelja ili rodbine, ali zahvaljujući Skajpu uspeli smo da rođendane i slave proslavimo zajedno bez obzira na to što nas deli okean. Upoznali smo divne porodice, tako da je Danica Ana za Noć veštica kostimirana u princezu išla po susedskim kućama da skuplja slatkiše. Pored dragih ljudi nedostaje nam srpska hrana, iako Los Anđeles ima izuzetne restorane. U Beogradu prvo idemo na sarmu i čuburske ćevape."

PROČITAJTE JOŠ:  Srce Jakšića i Ranđelovića osvojile najbolje drugarice: Ne zna se koja je lepša, bodrle su ih u Parizu

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Georgina Ronaldo  instagram/vertigo1983

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)