Pre Dače bila verena za slavnog košarkaša: Posle raskida se oženio glumicom, a Maja pronašla ljubav života

Maja Ognjenović je pre Ikodinovića bila verena za proslavljenog košarkaša, a jednom prilikom govorila je i o ljubavi sa sadašnjim suprugom.

ATA Images/Antonio Ahel

Odbojkašice Srbije, nažalost, nisu uspele da osvoje medalju na Olimpijskim igrama 2024 u Parizu, a to je posebno teško palo kapitenki Maji Ognjenović.

Maja je na ovom takmičenju proslavila 40. rođendan, ali i završila karijeru i velika je šteta što u penziju nije otišla sa olimpijskom nagradom. Utehu je odmah nakon meča pronašla u svom suprugu Danilu Ikodinoviću, kojem je u suzama pala u zagrljaj.

Pogledajte ih:

 Malo ko zna da se njihova ljubav desila veoma brzo, čak na prvi pogled.

"Bila je to ljubav na prvi pogled. Naravno da sam odranije znala ko je on. Vaterpolisti su dugo bili heroji naše nacije, ali sam Danila uvek posmatrala kao posebnog igrača i čoveka. Naše upoznavanje je bilo spontano i ubrzo smo shvatili da smo jedno za drugo. Kad se dvoje ljudi na istim talasnim dužinama sretnu i prepoznaju, onda sve ide lagano. Brzo smo počeli da živimo zajedno, bilo nam je jasno da smo polovina koja onom drugom nedostaje", rekla je Maja svojevremeno.

Twitter/bestofmajaog/Screenshot 

Ono što mnogi ne znaju je da je Maja pre Dače od 2008. godine bila u vezi sa košarkašem Milošem Teodosićem. Dve godine kasnije su se verili, ali 2013. godine su raskinuli. Nakon toga srela je ljubav svog života.

"Imala sam sreću da nikad nisam bila sa partnerom koji je van sporta. Kao nekadašnji profesionalac Danilo me, uz dužno poštovanje prema roditeljima, familiji i prijateljima, najbolje razume. U životu sportiste postoji mnogo uspona i padova, s jednim klubom osvajate medalje, s drugim to ide teško, tu su raskidi ugovora, promene sredine. Danilo mi je najviše pomogao da sve promene prebrodim kako treba. U karijeri sam gotovo svake godine menjala klub. Verujem da mu nije lako zbog mog stalnog odsustva, ali baš zato što je bio u mojoj koži sve to savršeno razume", rekla je Maja u jednom intervjuu.

Njih dvoje su se posle tri godine veze tajno venčali 31. decembra 2016. i danas su u skladnom braku. Maja je nedavno priznala da priželjkuje da se ostvari u uozi majke:

"Deca bi bila ostvarenje svih mojih snova, samo što kod nas sportista to ide malo drugačije. Nikad nisam mogla sebe da zamislim kao osobu koja bi rodila dete, a onda se vratila da igra, iako poznajem devojke, pa evo i Jelenu Nikolić i Jovanu Brakočević, koje su se vratile na teren i na nivo igre koje su imale pre porođaja", započela je.

"Ni njihove karijere, a kamoli deca, nisu patili zbog toga. Ja jednostavno nisam takvog kova. Dete će se desiti kad dođe vreme i kad budem mogla do maksimuma da se posvetim njemu i porodici. Dok moja karijera bude trajala, potomstvo će malo sačekati, a opet to niko ne može da zna", rekla je Maja Ognjenović u intervjuu za "Gloriju".

Pogledajte Maju i Daču:

 PROČITAJTE JOŠ: "Baš on da mi bude zet": Majka Maje Ognjenović progovorila o Ikodinoviću, poručila da joj ga "nije ona birala"

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sara Jo se raduje pobedi košarkaša  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)