Mateja Kežman dobio 6. dete: Treća žena slavnog fudbalera objavila prvu sliku sa bebom

Treća supruga Mateje Kežmana se porodila, a ovo je njegovo šesto dete.

Instagram/tara_sumonja/printscreen

Proslavljeni srpski fudbaler Mateja Kežman nedavno je obradovao sve kada je otkrio da sa svojom trećom suprugom Tarom Šumonjom čeka šesto dete.

Lepe vesti podelila je srećna mama, koja je na Instagramu ponosno pokazala stomak u poodmakloj trudnoći. Sada iz njihovog doma stižu najlepše vesti - Tara je na svet donela zdravu bebu. Vest o porođaju su skrivali od javnosti, a ponosna mama je sada podelila prvu fotku sa novorođenčetom.

Ona je objavila fotografiju na Instagramu dok u naručju drži novorođenu bebu na plaži u odelu za surfofanje, te je svima jasno da su rode ponovo sletele u njihov dom u danima koji su za nama.

Instagram/tara_sumonja/printscreen 

Podsećamo, svoje prvo dete Mateja Kežman i Tara Šumonja dobili su 2019. godine. Njihov petogodišnji sin Luka posebno se raduje što će postati stariji bratić. Kežman čeka šesto dete, prvu trojicu naslednika, Lazara, Aleksandra i Jakova dobio je u braku sa suprugom Natalijom, dok mu je Marija Perković rodila sina Filipa.

 Pogledajte Matiju i Taru:

 PROČITAJTE JOŠ: KAKO IZGLEDA PRVA ŽENA MATEJE KEŽMANA? Čeka 6. dete, a s njom je proveo 11 godina: Bomba je i retko je viđamo

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Sara Jo se raduje pobedi košarkaša  Instagram

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)