On uspešan fudbaler, ona srednjoškolka: Ko je prva Kežmanova žena? Dao joj apartmane u CG, izgleda kao avion

Mateja Kežman dobio je šesto dete sa trećom ženom, a ovo je njegova prva supruga.

Instagram/emakezman/screenshot/MN Press

Bivši srpski fudbaler Mateja Kežman nedavno je ponovo postao otac.

Vest o porođaju su skrivali od javnosti, a njegova treća supruga Tara i ponosna mama je podelila prvu fotku sa novorođenčetom. Inače, proslavljenom fudbaleru je ovo šesto dete. Iz prvog braka sa Emilijom ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, druga supruga Marija Perković podarila mu je sina Filimona. Svoje prvo dete Mateja Kežman i Tara Šumonja dobili su 2019. godine.

Iako je sreću pronašao iz trećeg puta, Kežmanova velika i prva ljubav bila je Emilija, sa kojom je proveo 11 godina u braku. Njihova romansa počela je kada je Mateja bio na početku svoje igračke karijere i nosio dres Radničkog iz Pirota, a dok je Emilija bila srednjoškolka.

Sve je delovalo idealno, dok se Kežmanov uspeh nije "umešao" između njih. Zbog njegovih angažmana često su bili razdvojeni, a nesuglasice su pokušavali da reše dve godine. Ipak, odlučili su da se razvedu. Papire za ravod potpisali su 2015. godine.

Ovako Emilija izgleda:

Nakon nekoliko godina od razvoda i podele imovine, Kežmanova je dobila i apartmane u Crnoj Gori, od kojih danas lepo živi.

"Ona je stalno u Herceg Novom i obožava da dolazi. Apartmani rade super, ali ona se ne opterećuje mnogo oko toga. Emilija je sve to renovirala, sredila i sad sve to ide svojim tokom. Žena vodi računa o svojoj deci i putuje koliko može. Trenutno je u Grčkoj, pa ne možete da je vidite, ali tu je često. Izborila se za sebe i svoju decu i to je njoj najvažnije. Apartmanima se bave dve žene koje su zadužene za goste i to sve super funkcioniše", rekao je izvor blizak Kežmanovima.

Na sajtu Buking, gde se apartmani nalaze u ponudi za izdavanje, piše da je svaki datum do kraja sezone popunjen. Za tri noćenja za dvoje krajem septembra cena je 22.000 dinara.

PROČITAJTE JOŠ: JAVNOST JE BRUJALA O JEDNOM POTEZU MATEJE KEŽMANA! Šokirao transformacijom, a ovo mu NIKAD niko neće zaboraviti!

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

Rođendanski intervju Milice Pavlović za Kurir  Kurir

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)