Emina povukla potez kom se niko nije nadao: Bivši nastavio dalje posle razvoda, a ona rešila da se vrati

Emina Jahović je iznenadila sve svojom novom odlukom da napusti Tursku.

Instagram / yaemina

Iako dugi niz godina živi u Istanbulu, Emina Jahović je iznenadila mnoge odlukom da spakuje kofere i preseli se iz Turske u Srbiju. Mada je stalno govorila da joj je dom tamo gde su joj deca, a poznato je da su sinovi Jaman i Javuz veoma vezani za oca, Mustafu Sandala, sada se u njoj nešto promenilo.

Kako Kurir saznaje od izvora bliskog pevačici, pop zvezda je odlučila da veći deo svog vremena odsad provodi u svojoj novoj luksuznoj vili u Novom Pazaru, u koju će se preseliti iz Istanbula, a koja je skoro u potpunosti završena.

Paparaco lov 

Emina je dugo razmatrala ovu odluku, a da je ovo najbolje rešenje za nju, presudila je njena muzička karijera, koja će joj u predstojećem periodu biti prioritet.

"Nova Eminina vila u Novom Pazaru, koju je ona sagradila za svoje sinove i sebe, a posle razvoda od Mustafe Sandala, jedna je od najlepših nekretnina u tom delu Srbije. Gotovo je identična onima koje gledamo u turskim serijama. Vredi nekoliko miliona i ona ju je gradila u potpunosti po svom ukusu. Angažovala je najbolje srpske i turske arhitekte kako bi sve izgledalo onako kako je zamislila.

Paparaco lov 

"Iako je više puta rekla da sebe više ne vidi kako živi u Beogradu ili Pazaru, već tamo gde su njena deca, tokom rada na novom albumu i uređenju vile shvatila je da je za nju najbolje da joj baza bude baš tu, u njenom rodnom gradu. Njoj je cilj da se s novim pesmama vrati na estradni vrh, pa će joj biti lakše da putuje odatle nego iz Istanbula. Ona je ovde u Srbiji pronašla i odličnog ortopeda, koji će joj pomoći oko rehabilitacije, s obzirom na to da je u poslednje vreme imala velikih problema s povredama tetive i meniskusa", priča sagovornik, pa dodaje:

"Sad sledi unutrašnje uređenje doma, Emina će birati najbolji mogući nameštaj koji može da se nađe na tržištu. U ovoj kući imaće sve što joj treba, ali naravno da to ne znači da se više neće vraćati u Tursku. Živeće na dve adrese, možda je tako najbolje da se kaže. U Turskoj je takođe njen dom, deca su joj tamo, a gotovo je sigurno da će i Javuz i Jaman dolaziti u Srbiju, koju obožavaju", završava izvor.

Pored nove luksuzne vile, Jahovićkina porodična kuća već duže vreme izdata je turskom konzulatu u istom gradu. Od toga, kako se priča, Emina i njena porodica mesečno prihoduju čak 2.000 evra. "Istina je, iznajmili smo kuću u Novom Pazaru turskom konzulatu, jer je 11 meseci godišnje prazna, a velika je. U Novom Pazaru mi bude lepo... Grad je prelep, mnogo ga volim. Gde budu moja deca, tu ću biti i ja", rekla je svojevremeno pevačica za medije.

Još Emininh slika pogledajte u galeriji:

BONUS VIDEO:  

This browser does not support the video element.

"S MUSTAFOM NE KOMUNICIRAM" Emina Jahović progovorila za KURIR, konačno priznala ISTINU, otkrila sve o deci i vaspitavanju  Kurir televizija

 (Kurir/MONDO/Marina Cvetković)

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!