Obezbeđenje opkolilo crkvu, on završio na stolu: Jokić čeka drugo dete, a ovako je bilo na njegovom venčanju

Nikola Jokić se na večnu ljubav zavetovao supruzi Nataliji 2020. godine.

MONDO/STefan Stojanović/Instagram/skokomarko

Nikola Jokić nikada nije krio koliko mu je porodica važna, kao i da su upravo oni njegova najveća podrška tokom čitave karijere.

Sa suprugom Natalijom sada čeka drugo dete, a par je svoju priču započeo još tokom srednjoškolskih dana 2013. godine. Venčali su se 2020. godine u rodnom gradu košarkaškog reprezentativca Srbije, Somboru, a pristup hramu Srpske pravoslavne crkve je, kako su pisali mediji, bio pod nadzorom obezbeđenja i samo odabrane zvanice mogle su da priđu dok je obred crkvenog venčanja trajao.

Svadbeno veselje nastavilo se u poznatoj vinariji u Subotici. "Nikola je sve vreme bio jako uzbuđen, a na početku je imao i blagu pozitivnu tremu. Međutim, kada je sa Natalijom stigao u restoran, gde su ih čekali najbliži prijatelji i rodbina, potpuno se opustio te non-stop sa mladom igrao na podijumu", preneo je "Blic" tada, dok su mladenci prvi ples odigrali uz pesmu Đoleta Balaševića "Ringišpil".

This browser does not support the video element.

ČAROBAN PRVI PLES, A ONDA LOM! Scena kao iz bajke, pa ludnica na podijumu: Jokić na stolici, a mlada pored harmonike! (VIDEO)  instagram/skokomarko

Mladoženja je potom kitio muzčare, pa se, ponesen atmosferom, u jednom momentu popeo i na sto.

Instagram/skokomarko 

Inače, mnogima je zapalo za oko da Nikola pred svaki meč skine venčanu burmu sa ruke i "zaveže" je za patiku, kako bi bila uz njega i dok je na terenu. Američke novinare zanimalo je kada je počeo to da radi i zbog čega.

"Skinem burmu sa prsta, stavim na levu patiku, držim burmu na levoj patici zbog familije. To je veoma važno za mene. Oni su uvek uz mene i na mojoj strani, pa im tako pokazujem ljubav. Šaljem im poljupce posle utakmice. Oni su tu na svakoj utakmici, tokom celog plej-ofa", istakao je Jokić.

Pogledajte Nikolu i Nataliju:

Podsetimo, Nikola Jokić je u Americi kupio vilu vrednu 4,5 miliona dolara

Ovako izgleda:

PROČITAJTE JOŠ: Priznao joj emocije, ona ga o'ladila: Kako je Natalija ukrotila velikog Jokića? Jedno ni Amerikancima nije bilo jasno

BONUS VIDEO: 

This browser does not support the video element.

Bogdan Bogdanović u transu uz Milicu Todorović  Instagram/milicatodorovicofficial

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Katarina Bojović)