Gde je nestao Žika Todorović? Glumca uslikali ga bez majice u kafiću, evo gde se sklonio od svih

Žika Todorović već neko vreme uživa u blagoj medijskoj ilegali, ali i odmoru koji povodi u Crnoj Gori.

ATA Images/Amir Hamzagic

Glumac Srđan Žika Todorović je od pokojnog oca Bore Todorovića u nasledstvo dobio i deo kuće u Bigovu, malom mestu u Crnoj Gori gde već neko vreme uživa u odmoru.

Plaža koju poseduju u sklopu kuće daleko je od očiju javnosti i do nje se može doći samo preko dvorišta u kojem im se nalazi kuća, te nema sumnje da Žik uživa u svojoj intmi, budući da je odlučio da se blago povuče iz javnosti. Poslednjih nekoliko meseci ga nema "ni na mapi", a sada je uhvaćen tokom uživanja u sunčanom danu.

Žika poseduje trospratnu, renoviranu kuću s pogledom na more, koju bi svako poželeo, a komšije rado govore o glumcu:

"Žika ranije nije dolazio u toku sezone, jedno dve godine. Ove godine su tu već skoro mesec dana i često ih srećemo, s obzirom na to da se Žika ponaša kao sav normalan svet i redovno sedi u kafiću na početku ulice. I on kao i njegov pokojni otac Bora obožava ovo mesto, ali kuća nije cela njegova. Ovde ima još dva naslednika i svako je dobio dovoljno u toj kući", rekao je sagovornik.

Ekipa domaćih medija ulovila ga je u jednom kafiću. Bez majice, u vrlo opuštenom izdanju, glumac je poručio limunadu i lozu. Sve vreme je gledao u telefon i uživao u svom ritualu, a po komunikaciji sa zaposlenima primetili smo da je jedan od omiljenih gostiju.

Pogledajte Žiku i deo njegove kuće:

 PROČITAJTE JOŠ: NADMAŠIO LEGENDARNOG OCA I UMALO SE NAVUKAO NA IGLU! Tragična priča našeg velikog glumca koji je sahranio sina

BONUS VIDEO:

This browser does not support the video element.

IMAM DEVOJKU I ZALJUBLJEN SAM! Žika Jakšić otvorio dušu pa spomenuo BIVŠU SUPRUGU  Kurir televizija

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

(MONDO/ Kurir/ Katarina Bojović)